Follow:
Beauty Review

The Body Shop Tea Tree masker review

The Body Shop Tea Tree Face Mask Tea Tree Face Mask Tea Tree Face Mask Tea Tree Skin Clearing Clay Mask - Tea Tree Masker

Het is volgens mij wel een beetje algemeen bekend dat tea tree wonderen doet voor de onzuivere huid. The Body Shop heeft een hele lijn met huidproducten die tea tree bevatten en zo ook een tea tree masker. Online ontstond al een hele hype over dit product, dus ik wilde hem ook wel eens uitproberen!

The Body Shop Tea Tree Face Mask Tea Tree Face Mask Tea Tree Face Mask Tea Tree Skin Clearing Clay Mask - Tea Tree Masker

The Body Shop Tea Tree Face Mask Tea Tree Face Mask Tea Tree Face Mask Tea Tree Skin Clearing Clay Mask - Tea Tree Masker

Tea Tree Masker

De tea tree lijn van The Body Shop bevat allerlei verschillende producten, van cleansers tot spot treatment. Eerder probeerde ik al een serum van deze lijn, en die beviel mij best aardig. Ik hoopte dat een goed gezichtsmasker ook nog wat wonderen zou doen voor mijn huid. Het tea tree masker bevat ook kaolin, wat ook heel goed werkt tegen een vette huid. Tea tree zelf heeft een antibacteriële werking en is dus super goed in het reinigen van je huid. Dit masker zorgt er dus voor dat je huid diep-gereinigd wordt en absorbeert overtollige vetten. Als je het masker langer gebruikt zal je dus ook zien dat er minder pukkeltjes verschijnen.

The Body Shop Tea Tree Face Mask Tea Tree Face Mask Tea Tree Face Mask Tea Tree Skin Clearing Clay Mask - Tea Tree Masker

Review

Het tea tree masker zit in een potje, wat ik super handig vind. Je kan het masker echt heel vaak gebruiken. Ik breng het aan met een kwastje op de plekken waar ik pukkeltjes krijg, wat vooral op mijn t-zone is. Het masker laat je er 10-15 minuten op zitten. Een groot voordeel van dit masker: hij wordt niet hard. Sommige kleimaskers kunnen hard worden en daardoor heel erg aan je huid trekken of een rotzooi maken door af te brokkelen. Dit masker zit heel fijn op je huid. Het is aanbevolen het masker 1 tot 2 keer per week te gebruiken.

Voordat ik het masker aanbreng leg ik even een warm washandje op mijn gezicht , zodat mijn poriën open gaan staan. Tijdens dat het masker op je gezicht zit, voel je het behoorlijk tintelen. Je zou bijna zeggen dat je je poriën schoongemaakt voelt worden! Het masker is er ook heel gemakkelijk af te halen met een warm washandje, omdat het masker dus niet hard wordt. Ik was het masker er ook nog wel eens af onder de douche. Als het tea tree masker eraf is, gooi ik nog wat koud water in mijn gezicht, om de openstaande poriën weer te sluiten.

Tea Tree Masker The Body Shop

Conclusie

Na het gebruiken van het tea tree masker voelt mijn gezicht heerlijk gereinigd. Er is bijna geen viezigheid meer te zien. Mijn huid wordt niet rood van dit masker, wel laat het masker mijn gezicht behoorlijk tintelen. Je ziet niet direct resultaat, maar na een paar keer gebruiken pas. Het masker haalt namelijk de viezigheid uit je huid die puistjes veroorzaken. Het masker droogt je huid ook niet uit, wat meeste kleimaskers wel doen. Ik ben heel positief over het masker, maat helaas heb ik het masker nog niet genoeg gebruikt om resultaat te zien!

Het masker is voor €13 te koop bij de Body Shop!

Wat is jullie favoriete gezichtsmasker? I would love to try it! ♥

 

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge