Follow:
Beauty

Parfumado: elke maand een parfum ontdekken!

Parfumado Parfum abonnement review ervaring - lady vengeance juliette has a gun - good girl carolina herrera

Mijn huisgenoten ruiken altijd lekker, maar ikzelf heb al sinds mijn 14e hetzelfde luchtje (Alien van Thierry Mugler). Een super lekker geurtje is het, maar ondertussen werd ik hem een beetje zat. Ik wilde nieuwe geurtjes proberen, maar waar moest ik beginnen? Het antwoord was simpel: Parfumado. In deze blog leg ik jullie alles uit over mijn nieuwe parfum-abonnement!

* Uit eigen initiatief heb ik contact met Parfumado opgenomen voor deze samenwerking. De parfums die je ziet in deze blogpost heb ik gekregen.

Parfumado Parfum abonnement review ervaring - lady vengeance juliette has a gun - good girl carolina herrera

Elke maand een ander merk parfum in huis!

Met het parfum-abonnement van Parfumado krijg je elke maand een parfum naar keuze thuisgestuurd. Dit flesje krijg je in een handige travel-case binnen. Met de parfum kan je een maand lang elke dag zeker vier keer sprayen. De volgende maand kan je dan weer een ander parfum uitproberen! Super handig voor de mensen die van afwisseling houden of (net als ik) nieuwe geurtjes willen uitproberen. Voor 14,95 per maand kan je elke maand een parfum uit het grote assortiment van Perfumado uitkiezen. En toevallig heb ik een leuke kortingscode voor jullie: ‘iris50‘! Perfumado heeft veel keuze uit merk parfums en deze zijn 100% origineel (geen namaak). Het abonnement kan elk moment gestopt worden, bijvoorbeeld als jij je nieuwe favoriete parfum hebt gevonden.

Parfumado Parfum abonnement review ervaring - lady vengeance juliette has a gun - good girl carolina herrera

Parfum review: Good Girl – Carolina Herrera

Oriëntaal & bloemig – Amandel, koffie, jasmijn, tuberoos, tonkaboon, sandelhout, vanille en cacao.

Deze parfum is de perfecte sexy parfum voor een vrouw die overdag hard aan het werk is, maar ’s avonds haar ondeugend kant laat zien. Good Girl is mysterieus, maar ook erg krachtig en speels. Ik sprayde het parfum in de ochtend op en in de middag kon ik hem nog ruiken. De parfums van Carolina Herrera staan hier ook om bekend. De geur ruikt zo lekker, dat ik over de dag heen steeds mijn pols tegen mijn neus aan houd om de geur weer even binnen te krijgen.

Parfum review: Lady Vengeance – Juliette Has A Gun.

Houtig & bloemig – bergamot, lavendel, Bulgaarse roos , Marokkaanse roos,, geranium, ambroxan, vanille en witte musk.

De Lady Vengeance parfum van Juliette Has A Gun is een van de niche parfums die Perfumado tussen het assortiment heeft zitten. Niche parfums zijn nog niet zo bekend en hebben een hele pure en unieke geur. Ik vind Lady Vengeance passen bij een opwindende en sterke vrouw, die niet bang is om stappen te zetten. Als zij langsloopt, weet je wie ze is. De geur is fris, maar ook zeker heel sexy.

Parfumado Parfum abonnement review ervaring - lady vengeance juliette has a gun - good girl carolina herrera

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge