Follow:
Fitness Lifestyle

Billen workout met de CRLS bootyband!

Carlos Lens Bootyband workout bootyshake eiwitshake The Ultimate Booty Trainer

Op mijn nieuwe werkplek heb ik Carlos Lens ontmoet: ook wel bekend als ‘trainer van de sterren’ en eigenaar van The Ultimate Booty Trainer. Omdat ik nog steeds fanatiek aan het sporten ben, besloten we om samen te werken. Vandaag laat ik jullie zien hoe ik mijn workouts een upgrade geef met de producten van CRLS (de bootyband en vegan eiwitshakes). Inclusief kortingscode!

Kortingscode
Te gebruiken in de webshop van Carlos Lens!

Wanneer gebruik je de bootyband?

Ik maakte kennis met de bootyband, tijdens de lockdown periode in 2020. Alle sportscholen waren dicht en iedereen moest daarom thuis trainen. Door mijn eerste thuis training was ik in shock: ik had zoveel spierpijn en dat allemaal door de bootyband! Sindsdien ben ik verliefd op de bootyband en gebruik ik hem bij elke workout die ik doe, thuis of in de sportschool (want ondertussen zijn die gelukkig weer open).

In de Booty App van Carlos vind je inspiratie voor allerlei oefeningen voor de benen & billen, waarbij je de bootyband kan gebruiken!

Je kan de bootyband van CRLS gemakkelijk toevoegen aan elke training die je doet. De band zorgt er namelijk voor dat je meer spanning creëert op je bilspieren en daardoor kan je dus je billen-workouts echt een upgrade geven! Thuis zal je met de bootyband een intensieve training kunnen doen, zonder hiervoor naar de sportschool te hoeven. In de sportschool kan je de bootyband toevoegen aan je normale training en dan zal je direct verschil voelen. Ik kan niet meer zonder!

Oefeningen

Er zijn een aantal oefeningen die ik extra fijn vind met de Bootyband. Heb je meer uitleg nodig over de oefeningen? Bekijk dan de story highlight die ik maakte op Instagram, met daarin de bootyband oefeningen.

  • Crab walks 3 x 20: gehurkt naar de zijkant lopen met de bootyband boven de knieën. In de sportschool kan dit ook makkelijk op een loopband, door naar de zijkant te lopen (en op een helling).
  • Hip thrusters 3 x 20: liggend met de bootyband, gewichten omhoog duwen vanuit de heupen. De band zorgt voor extra spanning.
  • Side-lying leg lifts 3 x 20: liggend op je zijkant, steeds het bovenste been omhoog doen. Variatie: het been naar de voorkant of achterkant strekken (dan 3 x 15 x 2).
  • Traplopen met de bootyband 3 – 5 minuten: alsof traplopen op zichzelf nog niet zwaar genoeg was!
  • In & out squat jumps 3 x 15: vanuit een sumo squat springen naar een normale squat, met de bootyband om.
  • Fire hydrants en/of donkey kicks 3 x 20 (x2): op handen en knieën je benen steeds naar buiten schoppen of naar boven.
  • Side band walks 3 x 30: met de bootyband onder de knieën en de bilspieren maximaal aangespannen naar de zijkant lopen en weer terug.
  • Meer oefeningen nodig? Lees een van mijn eerdere blogs over: thuis sporten, sport motivatie of nog meer billen/benen workouts.

Tip: is de oefening te zwaar? Verplaats je bootyband wat meer naar boven , zo zorg je dat er wat minder spanning op staat. Andersom kan ook: verplaats de bootyband wat meer richting de voeten voor extra spanning.

Carlos Lens workout bootyshake eiwitshake The Ultimate Booty Trainer 3

Na de training: shake!

Na de training sluit ik altijd af met een eiwitshake. Ik ben zelf vegetarisch en daarom krijg ik via mijn voeding niet zoveel eiwitten binnen. Je spieren hebben die eiwitten wel nodig, als je wilt dat ze groeien. Met de Booty Shake van The Ultimate Bootytrainen kan ik de meest lekkere shakes maken. Ik heb gekozen voor de vegan versie, in de smaken vanille en aardbei. Dit eiwitpoeder neem ik gemakkelijk mee naar de sportschool in de handige beker van CRLS, want daar zit een bakje voor het poeder ingebouwd. Zo kan ik tijdens mijn trainen lekker water drinken en na de training de poeder erbij gooien! Het fijne van vegan shakes: het is niet slecht voor je huid en het smaakt ook helemaal niet chemisch.

Kortingscode
Te gebruiken in de webshop van Carlos Lens!

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge