Follow:
Lifestyle

10x cadeau ideetjes (voor vrouwen)!

Ik heb altijd een lege pagina in mijn agenda waar ik op bijhoud welke spullen ik wil hebben. Soms koop ik wat voor mezelf. Maar alles waar ik niet aan toe ben gekomen, laat ik op mijn kerst wenslijstje staan. Vandaag deel ik mijn wenslijstje met jullie, misschien dat je er zelf nog wat inspiratie uit kan halen voor je eigen wenslijst of voor een cadeau voor iemand anders!

1. Parfum: Good Girl – Caroline Herrera

Prijs: €50 tot €90 – Ik ben zelf al in het bezit van dit product!
Deze parfum leerde ik kennen via Parfumado en toen heb ik gelijk de full-size versie ervan besteld. Good Girl ruikt echt super lekker. Mensen die van mysterieuze parfums houden zoals Alien van Thierry Mugler, gaan deze parfum ook zeker heel lekker vinden!

2. Nagelset voor thuis

Prijs: €90 of minder – Ik ben zelf al in het bezit van deze producten!
Het is altijd leuk om thuis gelnagels te zetten. Kies ervoor om iemand een starterset cadeau te doen. Heeft iemand al een gel lamp? Dan kan je ook ervoor kiezen om wat leuke kleurtjes gellak cadeau te doen, die kosten zo’n €13 per stuk .

3. NutriBullet blender (of accessoires)

Prijs: €80 of minder – Ik hoef zelf alleen nog de accessoires van dit product!
Een NutriBullet blender is altijd handig om in huis te hebben. Wij hebben zelf thuis als een blender, maar een extra beker en messenblad is altijd handig. Lekker om gezonde smoothies mee te maken!

4. E-reader

Prijs: ongeveer €100 – Dit product heb ik zelf nog niet!
Voor de mensen die van lezen houden, is een e-reader een heel leuk cadeau. E-books zijn doorgaans veel goedkoper dan fysieke boeken en het scheelt daarom de lezer ook nog eens geld als hij/zij een e-reader heeft.

5. Boeken

Prijs: ongeveer €15 – Deze producten heb ik zelf nog niet!
Een nieuw boek kan een echte lezer altijd gebruiken. Op mijn lijstje staan de volgende boeken nog: Ikigai (Héctor Garcia), Kafka op het strand (Haruki Murakami), The picture of Dorian Gray (Oscar Wilde), Pride and Prejudice (Jane Austen) en You are a Badass (Jen Sincero).

6. Bord- of kaartspellen

Prijs: €10 tot €20 Veel van deze producten heb ik zelf al!
Ik ben gek op spelletjes en heb er zelfs thuis een hele lade vol van. Mijn favoriete spelletjes zijn: Saboteur, Qwixx, Exploding Kittens en Machi Koro. Het is ook leuk om een uitbreiding van een spel cadeau te doen (als diegene dat spel al heeft). Ik heb bijvoorbeeld de uitbreiding van Saboteur, Qwixx en Exploding Kittens al. De uitbreiding van Machi Koro heb ik nog niet!

7. Aroma diffuser

Prijs: €30 – Dit product heb ik zelf nog niet!
Ik vind het heerlijk om mijn kamer lekker te laten ruiken. Essentiele oliën kunnen ook een helende en stress-verlagende werking hebben. Ik heb zelf nu een kaars brander, maar een elektrische aroma diffuser staat zeker nog op mijn verlanglijstje!

8. Tarot kaarten en uitlegboekje

Prijs: €10 en €17 – Ik hoef zelf alleen nog het uitlegboekje.
Ik heb zelf de Modern Witch Tarot Deck gekocht en daar hoort een uitlegboekje bij. Dit boekje legt uit hoe je de kaarten moet gebruiken, zodat je antwoord kan krijgen op de vragen die je stelt. Tarot kaarten worden vooral gebruikt tijdens de lezingen van waarzegsters.

9. Een vinylplaat

Prijs: €10 tot €45 – Dit product heb ik zelf nog niet!
Ik wil zelf al een hele tijd een platenspeler. Vinylplaten zijn best duur, maar zeker zijn geld waard. Als iemand een platenspeler thuis heeft, is het altijd leuk om diegene te helpen met het aanvullen van zijn/haar muziek collectie.

10. Een maan kalender of agenda

Prijs: €10 tot €45 – De planner heb ik zelf nog niet!
Ik wil zelf heel graag een nieuwe agenda, waarmee ik de stand van de maan kan bijhouden. Ik vond deze Moon Planner en was gelijk verliefd. Hij is aan de dure kant en daarom leuk om cadeau te doen! Een scheurkalender is ook altijd een leuk cadeau (deze heb ik zelf ook).

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply WP Brothers

    Thuis heb ik ook een NutriBullet staan. Topding!

    1 januari 2024 at 21:51
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge