Follow:
Beauty Review

Tea tree serum: werkt dit echt?

The Body Shop Tea Tree Serum Daily

Het is algemeen bekend dat tea tree super goed voor je huid is. Nu heeft the Body Shop een Tea Tree serum op de markt gebracht en die wilde ik natuurlijk maar al te graag uittesten! Het serum zou je huid vrij moeten maken van onzuiverheden en wie wil dat nou niet?

Tea Tree serum, The Body Shop pipet

Het Tea Tree serum

Het anti-imperfection daily solution serum van the Body Shop zit in een glazen potje met een pipetje. Er zit een lage dosering tea tree olie in, zodat het over het hele gezicht gebruikt kan worden. Het serum zou lichtgewicht en snel absorberend moeten zijn. De tea tree in het serum zou de conditie van je huid moeten verbeteren. Na 1 keer gebruiken voelt je huid gezuiverd, gekalmeerd en ziet er niet vettig uit. Na 1 week zou de conditie van de huid al verbeterd moeten zijn. De huid ziet er schoner, zachter en gezonder uit, zonder verstopte poriën. Na 4 weken zijn het aantal onzuiverheden zichtbaar verminderd en ziet de huid er matte uit.

Dag 0 The body shop tea tree serum

Dag 1

Mijn huid ziet er niet vreselijk uit, maar ook niet goed. Ik heb een paar pukkeltjes op de oppervlakte, een enkele onderhuids en een paar mee eters. Aan de onderhuidse erger ik me het meest, dat kan pijn doen en lang duren voordat hij weggaat. Ik zit nooit aan mijn pukkeltjes, omdat ze meestal vanzelf weggaan en ik weinig witte puntjes heb. Het serum voelt fris aan op mijn huid, maar of het nu echt gezuiverd en gekalmeerd is vraag ik me af. Mijn huid voelt ook vet vrij, maar is niet matte.

week 1 the body shop tea tree serum

Na de eerste week

Veel verschil merk ik nog niet. Mijn puistjes van afgelopen week zijn weg aan het gaan. Ik merk wel dat er nog geen nieuwe bij zijn gekomen, houden zo! Van een onderhuidse pukkel heb ik gelukkig geen last gehad, wel van een paar rode aan de oppervlakte. Mijn huid is nog niet gematteerd, maar dat komt misschien omdat ik een redelijk vette huid heb. Mijn huid voelt schoner. Ik ben benieuwd naar het resultaat na 4 weken.

na 4 weken the body shop tea tree serum

Na 4 weken

Ik merk nog steeds weinig verschil. Er zitten nog steeds wat puistjes op mijn gezicht. Ik heb gelukkig weinig onderhuidse pukkels gehad, maar wel een aantal aan de oppervlakte. Mijn huid is beter op geworden, maar ik zie niet dramatisch veel verandering. Wel heb ik het gevoel dat mijn huid er wat frisser uit gaat zien, niet moe of vies. Ik heb ook nog steeds een redelijk vette huid, maar ik denk niet dat dat ooit weg zal gaan. Het serum houdt me een beetje mat, maar niet zo erg dat ik er enthousiast van word.

Tea Tree serum, The Body Shop

Conclusie:

Het serum is zeker niet slecht voor je huid, maar verricht ook geen wonderen. Ik zou het zelf niet nog een keer aanschaffen, en opzoek gaan naar een product die meer voor mij kan doen. Dagelijks gebruik van het serum zal je huid er enigszins beter uit laten zien, maar niet zoveel als op de verpakking gezegd word. Ik blijf het product wel gebruiken, om te kijken of het na lang gebruik iets voor mij kan doen. Als dat zo is, zal ik deze blog updaten en het jullie laten weten!

Het Tea Tree Serum was voor €18,- te koop bij de Body Shop, maar is nu (tijdelijk) uitverkocht.

Zou jij dit Tea Tree Serum wel eens uit willen testen? ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge