Follow:
Feestjes

Mijn plannen voor ADE 2018!

Mystic Garden ADE Amsterdam Dance Event

Het is weer zover! Na iets meer dan een maandje rust te hebben gehad van de zomerfestivals, is ADE (Amsterdam Dance Event) alweer bijna aangebroken. Ik kan niet wachten, want ik heb er zoveel zin in! Even niet meer aan school denken en lekker feesten. Bij deze vertel ik jullie mijn plannen voor ADE. Je kan ook altijd even in mijn agenda kijken, als je benieuwd ben op welke feestjes ik uithang!

Mijn plannen

Woensdag 17 Oktober 2018: Awakenings. Ik zat eerlijk gezegd een beetje te twijfelen of ik naar Awakenings zou gaan dit jaar, omdat ik er al zo vaak geweest ben. Maar ik kon de verleiding toch niet weerstaan en heb een kaartje gekocht! De kaartjes vielen echt mee in prijs. Ik open mijn ADE met Paula Temple, Charlotte de Witte en nog veel meer! Zoals gewoonlijk wordt het feestje in de gashouder gegeven, wat een enorm vette locatie is voor techno festivals.

Donderdag 18 Oktober 2018: Ik twijfel, DGTL? Ik ben vrijdag vrij van school, dus ik twijfel of ik de nacht na Awakenings ook nog naar DGTL zou gaan. DGTL is industriële techno en wordt gegeven in de Scheepsbouwloods. Niemand minder dan Nina Kraviz en Jeff Mills draaien hier! Super vet natuurlijk, maar ik twijfel of ik nog leef na een nachtje Awakenings. Wat denken jullie? Moet ik hierheen gaan? Laat het me even weten in de reacties hieronder!

Zaterdag 20 Oktober: Dockyard/Mystic Garden Festival. Trots, want ik sta op de gastenlijst voor dit feestje! Naar dit festival ben ik vorig jaar ook geweest, maar toen verliep niet alles even soepeltjes. Dit jaar maken ze een comeback, met een heel ander idee. Het festival wordt gehost door Dockyard & Mystic Garden (wat twee geweldige organisatoren zijn). Ik kan echt niet wachten!

Deze feesten zijn ook leuk

Donderdag 18 Oktober 2018: Seth Troxler @ BijlmerBajes. Hier wilde ik met mijn vrienden heen, helaas was dit feest al binnen enkele seconden uitverkocht. Audio Obscura geeft namelijk een aantal feestjes in de Bijlmerbajes, wat tot voor kort nog een echte gevangenis was. Je kan hier dus letterlijk achter de tralies feesten. De bijlmerbajes zal hierna omgetoverd worden door echt woonhuizen. Dus dit is de laatste keer dat je kan feesten als een crimineel in deze bajes.

Zaterdag 20 Oktober 2018: Pleinvrees. Vorig jaar pakte ik op de zaterdag twee feestjes, dat ga ik helaas niet doen dit jaar. Ik was namelijk vorig jaar op het tweede feest heel erg uitgeput al van het dansen en dat vond ik zonde. Maar als ik een feestje zou pakken, dan zou dat Pleinvrees geweest zijn! Oliver Koletzki draait hier! Hem vond ik de beste DJ van Awakenings dit jaar en zou ik dus graag nog een keer zien!

Zondag 21 Oktober 2018: Thuishaven. Zoek je nog een perfecte after voor ADE? Ga dan naar Thuishaven. Dit is de laatste dan van het Amsterdam Dance Event en de perfecte locatie om even bij te komen of nog eventjes keihard te feesten! Als je nog nooit op Thuishaven bent geweest, raad ik je zeker aan om dit gemakkelijke feestje eens bij te wonen. Kaartjes zijn super goedkoop, het feest ik goed te bereiken en je kan er allemaal leuke dingen doen!

Een filmpje van ADE vorig jaar!

Laat even weten in de reacties waar ik jou ga tegenkomen? ♥

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply ADE tips en het leukste festival 2018 - deel 2 - Festival Lovers

    […] In de Bijlmerbajes vinden op donderdag, vrijdag en zaterdag al 3 hele fijne feesten plaats van Audio Obscura. Zo dik, dat ze binnen pak hem beet 3 seconden waren uitverkocht. In de bekendste ex-gevangenis zal het er lekker aan toe gaan met internationale topartiesten als Seth Troxler, Clouds en Nina Kraviz. Deze tip kregen we van Festival Lovers reporters Willy én Iris. Nieuwsgierig naar nog meer tips van Iris? Bekijk haar plannen voor ADE op het feestje van Iris. […]

    1 oktober 2018 at 14:20
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge