Follow:
Feestjes

Fotoblog: Awakenings Festival 2018

Awakenings festival foto's fotoblog iris huijkman het feestje van iris dj's

Afgelopen zondag was ik bij Awakenings Festival. Ook al is duurt dit grootse festival van zaterdag tot zondag, het is voor mij bijna traditie geworden om op zondag te gaan. Ik legde deze keer het festival vast in foto’s (i.p.v. een vlog) met mijn nieuwe camera! #trots

Awakenings

Meer Informatie

Awakenings is toch wel een van de grootste techno festivals van Nederland. Ik ben er dit jaar voor de 4e keer op rij heen geweest en pfoe wat was het geweldig. Ook al ziet Awakenings er elk jaar precies hetzelfde uit, de muziek daar is goud waard. De grootste en de beste techno dj’s mogen draaien op dit geweldige feestje. Je ziet namen als: Joris Voorn, Adam Beyer, Nina Kraviz, Amelie Lens, Carl Cox en nog veel meer.

In totaal zijn er 8 stages op Awakenings en nog een secret stage. Elke stage heeft een andere host, die de dj’s voor die dag heeft uitgekozen. Zo heb je bij elke stage een verschillende techno stijl. Ik vond Oliver Koletzki, die afsloot in stage A, echt geweldig! Ik kende al het nummer ‘Bones‘ van hem, maar zijn optreden maakte me benieuwd naar nog veel meer muziek van hem! In de middag draaide Ida Engberg (de vrouw van Adam Beyer) tijdens haar verjaardag op de drumcode stage ( hosted by Adam Beyer), dus dat was ook super leuk om mee te maken, het hele publiek was aan het zingen voor haar verjaardag!

Via een kleine caravan aan de achterkant van de drumcode stage, kon je daar de secret stage. Het stelde niet heel veel voor, maar de caravan stage had wel een lekker sfeertje (en wat schaduw). Het eten en drinken wat je op Awakenings kan krijgen is geweldig. Je hebt veel keuze in drankjes, zoals voor de meisjes: Jillz. Ook had je veel keuze in eten, van vegan junkfood tot lekkere pasta en smoothies. Ook stond in het midden van het plein de welbekende zweefmolen van Awakenings, waar je uit kan kijken over het hele festival. Alles was goed geregeld aan dit festival (behalve de Kiss & Ride, maar dat zal vast gekomen zijn door de staking bij het Openbaar Vervoer), zo goed; dat ik er volgend jaar zeker weer heen wil gaan!

 

Awakenings festival foto's fotoblog iris huijkman het feestje van iris Awakenings festival foto's fotoblog iris huijkman het feestje van iris zweefmolen Awakenings festival foto's fotoblog iris huijkman het feestje van iris stage Awakenings festival foto's fotoblog iris huijkman het feestje van iris Awakenings festival foto's fotoblog iris huijkman het feestje van iris stage Awakenings festival foto's fotoblog iris huijkman het feestje van iris dj's secret stageAwakenings festival foto's fotoblog iris huijkman het feestje van iris dj's Awakenings festival foto's fotoblog iris huijkman het feestje van iris dj's Awakenings festival foto's fotoblog iris huijkman het feestje van iris dj'sAwakenings festival foto's fotoblog iris huijkman het feestje van iris dj'sAwakenings festival foto's fotoblog iris huijkman het feestje van iris dj'sAwakenings festival foto's fotoblog iris huijkman het feestje van iris vuurwerk

Tot volgend jaar Awakenings (zondag)! ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge