Follow:
Favorites

Mijn Favorieten van deze Winter!

Winter favorieten 2017-2018

Sinds vandaag is het officieel winter, terwijl het al wekenlang aanvoelde alsof de winter er al was. Om dit koude seizoen even officieel in te luiden, verklap ik mijn favorieten producten, muziek, places-to-be en meer, voor dit seizoen! Zonder deze dingen kom ik de winter echt niet door!

Beauty

Het is belangrijk je gezicht goed te hydrateren in de winter. Het koude weer zorgt ervoor dat je huid uitdroogt en dat kan schilfers of andere narigheid veroorzaken! Zelfs mensen met een vette huid moeten hun huid goed verzorgen met een hydraterende crème, anders gaat je huid teveel vet aanmaken, omdat de huid denk dat hij heel droog is. Ik heb zelf een vette huid en ben de dagcrème en nachtcrème van Vichy Normaderm aan het uitproberen!Summer tan vasthouden St Moriz tanning oil mist

In de winter zie ik er soms super wit uit. De zon is al een tijdje weg en daarom gebruik ik wekelijks een Fake Tanning Oil. Welke ik gebruik lees je hier! Zo’n zelfbruiner zorgt dat je geleidelijk een beetje kleur terugkrijgt! Ik gebruik dit product vooral op mijn gezicht, omdat dit het meest witte deel is van mijn lichaam!

Als we met kerst en oud&nieuw een glitterende oogschaduw op onze ogen willen, moeten we wel een goede eyeshadow primer gebruiken! Als je dit niet doet, heb je de kans dat het zo van je oog afvalt. Ik gebruik de Milani Eyeshadow primer van de Boozyshop, deze heeft een nude kleurtje en laat je oogschaduw er echt veel langer opzitten. Geschikt voor dagelijks gebruik! Ik ga nooit meer zonder deze primer de deur uit, want anders vervormd mijn oogschaduw en dat ziet er echt niet uit!

MuziekMuzieknootjes favorieten

In de winter is het weer buiten koud en kil. Binnen is het warm en gezellig. Daarom heb ik van een paar van mijn spotify afspeellijsten een liedje gepakt die hier het meest bij past. Dit zijn mijn favoriete liedjes van het seizoen!

Dingen

Ik heb laatst een wegwerpcamera gekocht bij de Hema en ben er nu al helemaal gek op. Er zitten ongeveer 27 foto’s op een rolletje en daarna moet je ze laten ontwikkelen. Je weet wanneer je de foto maakt niet hoe hij eruit ziet, dat maakt het extra speciaal. Herinneringen ophalen was nog nooit zo leuk geweest!Alka seltzer kater killers alcohol

Ik schreef een blog over kater killers, een magisch goedje waardoor je kater een flink stuk minder is of zelfs bijna weg is! Ik gebruik deze bruistabletten al langer en kan met ervaring zeggen, dat ik niet meer zonder wil!

In de winter (en in de zomer trouwens ook) gaat mijn telefoon altijd snel leeg. Misschien komt dit door het weer, of misschien zit ik er gewoon meer op. Daarom heb ik bij de Ikea een portable charger gekocht (deze kwam heel goed uit een test van de Consumenten Bond). Ik ben super blij met deze aankoop en kan nu de hele dag met mijn telefoon doen! Ik kan mijn telefoon tot wel 4 keer opladen, dus ik hoef me geen zorgen te maken als ik met dit koud weer ergens met het OV strand.

Fashion

Off shoulder sweaters zijn de manier om het warm te hebben en er sexy uit te zien op hetzelfde moment. Ik ben gek op mijn grijze off shoulder knit sweater van de H&M! Een mooie bralette en klaar is kees! Jij kan iedereen verleiden en toch nog comfortabel gekleed zijn. (Ik heb hem aan op de foto bovenaan, maar dat zie je niet zo goed!)

Ik heb een verslaving aan knee high socks (sokken die tot je knieën komen). Heerlijk voor als je een dagje thuis gaat chillen. Je trekt de sokken aan en je benen zijn gelijk niet meer koud! Met een wollen jurkje eroverheen zie je er dan nog leuk uit ook!

Ik ben gek op merken die al heel lang bestaan, denk aan: Fila, Champion, Kappa en Adidas. Daarom vind ik het leuk om van deze merken een sweater te kopen, om me lekker warm te houden deze winter. Veel van deze merken zijn voor een prikkie te koop in vintage winkels, maar ook de nieuwe modellen zijn te koop bij gewone winkels! Ik hou vooral van de sweaters waar een logo op staan.

Eten & Drinken

Ik heb nooit meer echt tijd en zin om uitgebreid te ontbijten in de ochtend, daarom smeer ik Pindakaas op mijn brood! Maar pindakaas is niet alleen lekker op brood, ook door een smoothie of havermout is dit ingrediënt heel lekker. Pinda’s zijn ook heel gezond. Ik gebruik een 100% natuurlijke pindakaas, om het zo gezond mogelijk te houden.

Nu ik stage loop bij een bedrijf dat Koffie Lovers heet, kan ik het niet meer ontkomen: ik drink veel Koffie. Koffie is niet alleen lekker (je moet het wel leren drinken) maar geeft je ook een energie boost! Perfect voor die saaie donkere dagen, want koffie brengt even wat meer pit in je leven!

Gluhwein past super goed bij dit seizoen en het is ook nog een super lekker! Deze wijn die je warm drinkt koop je voor nog geen 2 euro bij de supermarkt. Je warmt het op in een pannetje met wat kruiden of een sinaasappel. Klaar is kees! Het heerlijke alcoholische drankje zal je lekker opwarmen.

Places to betekening discobal

Zoals elke winter is het Thuishaven Wintercircus weer in de stad! Hier hebben we het hele jaar op gewacht. In de zomer hebben we wel het zomercircus van Thuishaven gehad, maar in de winter is het toch anders! De locatie ziet er weer geweldig uit! (Bijna) Elke zondag zal een te gek feestje worden gegeven. De agenda staat op hun site, daar kan je ook tickets halen!

Voor het eerst dit jaar viert Mystic Garden (mijn favoriete festival) een winterfeestje, namelijk: Mystic Winter Garden. Mystic Garden in de zomer is een niet normaal goed feestje. Ik ging er al 3 jaar op rij heen en heb mijn early bird ticket voor volgend jaar ook alweer. Ik ben super benieuwd naar de wintertuin!

Verknipt 5 Years is een feestje wat op I’m In gewonnen kon worden. Ik won helaas niet en wat baal ik daarvan! Dit feestje in januari heeft zo’n dikke line-up. Het kaartje kopen is het daarom ook zeker waard! Super veel goede DJ’s komen er draaien, zoals: Reinier Zonneveld & CamelPhat!

Wat mist er volgens jou nog in deze winter favorietenlijst? ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge