Follow:
Muziek

Nieuwe muziek nodig? Beluister mijn Spotify afspeellijsten!

spotify muziek iris huijkman het feestje van Iris Instagram

Heb je nog wat muziek inspiratie nodig? Luister dan naar mijn nieuwe Spotify afspeellijsten! Ik luister allerlei soorten muziek. Van oude klassiekers, tot snoeiharde techno en Nederlandstalige hiphop. Je vindt het allemaal terug op mijn Spotify.

Sinds vorige week heb ik een Spotify premium account. Spotify is een muziekprogramma, die je via je computer en telefoon kan gebruiken. Met een gratis account kun je ook naar de muziek luisteren, maar met advertenties en je kan de muziek niet downloaden. Je streamt met een gratis account dus steeds muziek van het internet, en met een betaald account zet je het echt op je telefoon, zodat je ook offline kunt luisteren. In deze app kun je je eigen afspeellijsten maken op je profiel, dus ik heb er een aantal gemaakt. Deze lijsten blijf ik continu updaten, zodat jullie elke keer de leukste muziekjes in de lijst hebben staan!

Vergeet niet om op het VOLGEN knopje te klikken op Spotify!

Mijn Spotify – Iris Huijkman

Mijn Techno playlist. Dit is toch wel een van mijn favorieten. Alle techno klassiekers komen voor in deze playlist! Ze zijn snoeihard en erg aanstekelijk. Perfect om in de mood te komen voorafgaand aan een festival, of om door te gaan op een afterparty. Dj’s zoals Oxia, Solomun en Alan Fitzpatrick komen voor in deze lijst.

Mijn Throwback party playlist. Al deze muziek komt uit mijn jeugd en als ik dit terug luister, word ik mega vrolijk. Heel fijn om hier je dag mee te starten of om laat in de avond nog te luisteren! Geef je een feestje? Met deze playlist wordt de avond sowieso een knaller! Brainpower, Mr Polska en de Spice Girls, ze staan allemaal in deze playlist.

Mijn Funky Disco playlist. Even losgaan op de dansklassiekers van vroeger? Dat kan met deze playlist! Perfect voor een sfeervol avondje, tijdens het koken/diner of als oppepper! Lipps Inc, Bronski Beat en Stevie Wonder komen natuurlijk langs in deze Spotify afspeellijst!

Mijn Baddie playlist. “A Baddie is a bad girl who is always on fleek. slaying the game”. Deze playlist is gemaakt met urban, nederlandstalige hiphop en wat rap! De perfecte playlist om ‘lit’ mee te worden. De playlist is niet alleen voor meisjes hoor, ook jongens kunnen hier de weg vinden. Je komt artiesten zoals Lil Kleine, Post Malone en Khalid tegen in deze lijst.

Mijn Party playlist. Hier zit wat van mijn party muziek in. De leukste en sfeervolste dans muziekjes zitten in deze lijst. De muziek lijkt een beetje op techno, maar gaat toch meer de house kant op. Gewoon de perfecte muziek voor een goede vibe en een leuk avondje uit! Paul Kalkbrenner, Camelphat en Pistol Pete zijn niet te missen in deze lijst.

Mijn Afterparty playlist. Perfect voor een hele chille after! Ook wel fijn tijdens het leren of werken. Het is niet te wild en niet te rustig, gewoon precies goed! Rustige techno en opfleurende muziekjes vind je terug in deze lijst.

De top 40 muziek. Luister je ook wel eens naar de top 40 en denk je: Maar 5 liedjes uit deze lijst zijn leuk? Ik heb daarom deze 5 liedjes in een afspeellijst gestopt, samen met wat andere oude/nieuwe radio muziekjes. Je hoeft nu alleen nog naar de leukste top 40 muziekjes te luisteren! Calvin Harris, Marshmello en Khalid zitten hier natuurlijk in!

Mijn gevoelige playlist. Deze playlist is voor de dagen dat je niet in de party mood bent. Perfect om te luisteren tijdens een dinsdagdip of als je in een breakup zit. Ook tijdens het leren brengt deze afspeellijst je helemaal tot rust. Ella Eyre, Seinabo Sey en Calum Scott zitten bijvoorbeeld in deze playlist!

Van welke muziekstijl houden jullie het meeste? ♥

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Mehmet

    techno 🤹‍♀️

    13 november 2017 at 12:12
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge