Follow:
Lifestyle

Ik heb een nieuwe iPhone!

Joepie! Na 4 jaar in bezit te zijn van een zwarte iPhone 5s, heb ik toch echt een nieuwe telefoon gekocht. Ik had een upgrade nodig, omdat mijn oude het echt niet meer volhield. Bij deze mijn nieuwe pokkie:iPhone 6s zwart spacegray

Ik kocht een refurbished Iphone 6s!

Waarom geen nieuwere versie van de iPhone? Omdat ik daar werkelijk waar, weinig waarde aan hecht. Ik vind het leuk om een iPhone te hebben, maar al die onnodige extra’s heb ik niet nodig. De iPhone 6 biedt alles wat ik nodig heb en heeft ook nog eens een aansluiting voor oortjes, wat vanaf de 7 niet meer het geval is.

Waarom een 6s en niet de normale 6? Ik koos voor de 6s (en niet de normale 6) omdat de kwaliteit van de camera iets beter was. Voor de rest heb ik er weinig reden voor. De achtercamera en selfiecamera zijn beide een tikkeltje beter en het scheelde bijna niks qua geld.

iPhone 6s  zwart spacegray

Waarom een refurbished iPhone? Toen mijn vriendje zei dat ik ook een tweedehands versie kon kopen, vond ik dat maar raar. Ik heb mijn eigen telefoon 4 jaar gebruikt en was wel toe aan een nieuwe. Met nieuwe bedoelde ik: nieuw in een doosje. Want als ik een gebruikte had gewild, had ik mijn eigen telefoon nog wel even gehouden. Toen ik erachter kwam wat refurbished was, was ik veel meer geïnteresseerd. Een refurbished iPhone is dus een telefoon die al is gebruikt, maar door een bedrijf is gerepareerd of klaargemaakt om weer gebruikt te worden. Er scheelt dus niks aan de iPhone, alleen het feit dat iemand anders hem al eens in zijn handen heeft gehad. De prijs van het toestel daalt daardoor, omdat je niet meer die “nieuw” ervaring hebt, die veel mensen willen ervaren bij het kopen van een telefoon. Er zijn klassen in de refurbished industrie. Je hebt van “zo goed als nieuw”, naar “lichte tot zware gebruikerssporen”. Ik kocht mijn refurbished telefoon bij Belsimpel, zo goed als nieuw met 64 gb, voor €459 (nieuw is 100 euro duurder).

Ben ik er blij mee? Redelijk! Het is gewoon een simpele iPhone, die ken ik al, dus er was geen grote verandering. Het besturingssysteem op de telefoon was precies hetzelfde als mijn oude telefoon (alleen iets nieuwer) en mijn telefoon was door de Cloud nog hetzelfde ingedeeld ook! Ik ben dan ook erg blij dat ik geen duurdere versie heb gekocht!

iPhone 6s zwart spacegray

Zien jullie hoe mooi ik mijn glasplaatje op mijn scherm heb geplakt?

 

Welke iPhone zou jij aanschaffen als je een nieuwe nodig had? ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge