Follow:
Feestjes Lifestyle Personal

Hoeveel feestjes heb ik al bezocht?

thuishaven

Ik bezoek elk jaar zoveel mogelijk feestjes en festivals! Een feestje missen doe ik dan ook niet vaak. Ben je benieuwd hoeveel feesten ik al bezocht heb en welke? Je leest het hier!

53 feestjes!

Waar ben ik allemaal heen geweest? Dit staat heel leuk in mijn Agenda, waar ook mijn up-coming feestjes in staan! 

In hoeveel jaar bezocht ik deze feestjes? In vier jaar tijd bezocht ik 53 feestjes (zie het coole grafiekje hieronder). Ik bezocht er zelfs 17 toen ik nog minderjarig was.

Hoeveel geld heeft me dit gekost? Gemiddeld kost een festival ticket 30 euro, en geef ik ook zoiets uit aan muntjes. Dat betekent dat ik zo’n €1590 aan festivaltickets heb uitgegeven, ongeveer hetzelfde aan muntjes en nog €530 aan kosten voor het openbare vervoer, want dat is ook 10 euro per keer. Best wel een klap in het gezicht, als je erachter komt dat je dus in 4 jaar tijd €3710 aan festivals hebt uitgegeven.

Was dit het waard? JA!  De zelfexpressie, muziek ervaringen en vriendschappen van de festivals hebben me gemaakt tot het meisje wat ik nu ben: een really open minded vegetarische muziek/beauty liefhebber die toevallig ook nog eens blogt over alle festivals waar ze heen gaat.

Welke feestjes heb ik het meest bezocht? Ik hou er niet heel erg van om feesten meerdere keren te bezoeken, omdat er veel meer feesten zijn in de wereld om te ontdekken. Toch zijn er elk jaar feesten die ik niet wil missen. Awakenings (het festival en in de gashouder) bezocht ik: 5 keer, Mystic garden 3 keer, Amsterdam Open Air 3 keer en Thuishaven (11 keer).  

Welke was mijn favoriet? Mijn favoriet is en blijft Mystic Garden! Ik ben van plan elk jaar naar dit festival te gaan.

Welke feesten raad ik aan? Zandbak festival was het raarste festival wat ik ooit heb bezocht. Met een strippenkaart kon je meedoen aan activiteiten, zoals stoelendans en skippyballen race. All We Want in Duitsland was mijn eerste weekend festival en dit was geweldig. Het weer was heerlijk en de mensen super open minded. Dockyard, Loveland & Straf_werk zijn de feesten waar je heen moet geweest zijn. De techno is hier heel goed (bijna het level van Awakenings). Voor mensen die elke week willen feesten: Thuishaven geeft elke zondag een feestje (in de zomer en winter) voor maar ± 13 euro!

Hoe kan het dat ik zoveel feesten bezocht heb? Ik woon best dicht bij Amsterdam, dus ik reis makkelijk met het openbaar vervoer. Ook heb ik twee baantjes momenteel, zodat ik kan sparen voor later & leuke dingen kan blijven doen. Maar de enige echte reden waarom ik zo gek ben geworden op festivals, zijn door de meest geweldige mensen die me er telkens weer mee naar toe hebben gesleept! Shoutout naar mijn vaste vriendengroepje! Het zit volgens mij ook een klein beetje in mijn genen. Papa & Mama zijn vroeger ook naar heel wat festivals geweest!
aantal bezochte feestjes iris huijkman

Naar hoeveel feestjes zijn jullie geweest? ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge