Follow:
Feestjes Vlog

Amsterdam Dance Event 2016

ADE amsterdam dance event


Zoals ik in mijn vorige blog al zei, heb ik echt genoten tijden het Amsterdam Dance Event. Dat was ook wel te verwachten. Helaas niet naar mijn laatste feestje gegaan, omdat ik vreselijk moe was. De hele nacht feesten op 4 uur slaap was geen goed idee. Toch was ADE zeer geslaagd. 

Awakenings Drumcode

Ik begon op donderdagavond met mijn eerste feestje: Awakenings drumcode. Ik twijfelde eerst heel erg of ik wel zou moeten gaan, omdat mijn rekening er niet toe stond. Maar mijn vriendin was jarig, dus ik wilde wel heel graag mee, om het met haar daar te vieren. ‘Gewoon doen!’ Zei ik tegen mezelf en daar heb ik zeker geen spijt van. Awakenings was een feestje die ik niet snel zal vergeten. De lichtshow, de muziek en het publiek waren geweldig! Het feestje duurde van 22:00 – 8:00 en was dus in de nacht. Omdat het zo donker was, heb ik weinig van het publiek kunnen filmen, maar de filmpjes van de stage maken dat weer helemaal goed!

De muziek op Awakenings werd verzorgd door een paar van de beste techno-dj’s namelijk, zoals bijvoorbeeld: Adam Beyer & Alan Fitzpatrick. Er was ook nog eens in een aparte ruimte een barretje waar je heerlijk eten kon halen, zoals broodjes mozzarella of een banaan. Het enige nadeel was dat in dit hokje, samen met het rokershok een plastic dak gespannen was, waar het condens lekker vanaf druppelde. Het leek niemand echt wat uit te maken, tenzij er een druppel in je gezicht viel. Het publiek was niet chagrijnig te krijgen!

Ik kwam pas om 10:00 thuis, en ben daarna gelijk mijn bed in gedoken. Gelukkig lukte het om nog 4 uurtjes plat te liggen. Om 16:00 ging ik pas ontbijten. Daarna was het alweer tijd om naar Amsterdam te gaan.

Straf_werk

Straf_werk Day-1 stond in de planning. We kozen ervoor om met de pont naar de locatie te gaan, wat niet het slimste idee was. We konden namelijk ook met de bus gaan, wat sneller geweest zou zijn. Eenmaal binnen bij strafwerk werd ik een beetje teleurgesteld. Ik was vorig jaar al eens eerder naar het festival van Straf_werk geweest en dat zag er naar mijn gevoel veel beter uit. Vergeleken met Awakenings was de lichtshow dit feestje niets waard. De mensen leken minder leuk en muziek was ook niet knallend. Toch heb ik me zeer vermaakt! Ik was met superleuke mensen erheen gegaan, en samen hebben we heerlijk gedanst en gepraat. Er waren ook een paar mensen op het feestje zelf waar ik wel om kon lachen omdat ze gewoon een beetje ongemakkelijk aan het dansen waren. Hihi, Oeps! Het grootste nadeel op Straf_werk was wel de regeling van de wc’s. Er waren wc’s verstopt bij de kluisjes, waar niemand langs liep dus niet wisten dat deze er waren. Dan waren er bij de main-stage alleen 5 wc’s waar een achterlijk lange rij voor stond. Maar je kon ook naar buiten (lees: van 25 graden naar 5 graden) om daar je plasje te plegen. logo-ad2e

Na twee nachten niet slapen en alleen maar dansen, was ik helemaal kapot. Nachtdigitaal stond eigenlijk nog in de planning voor dag 3, maar daar hadden mijn benen en hoofd geen zin meer in. Better luck next year!

ADE was weer onvergetelijk. Wat vonden jullie ervan? ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge