Follow:
Lifestyle

ADE – What’s in my Bag? (2016)

Amsterdam Dance Event 2016 is alweer geschiedenis. We hebben gedanst, gelachen en zijn vooral helemaal uit ons plaat gegaan. Ik ben zelf 2 dagen achter elkaar naar 2 verschillende feesten geweest, terwijl er eigenlijk 4 feesten in de planning stonden. Waar zijn jullie allemaal heen geweest? Dit is wat ik allemaal meeneem naar zo’n elektronische danceparty.

img_0990Ticket: voordat je je tas in gaat pakken met allerlei spullen die je eigenlijk niet nodig hebt, zorg je ervoor dat je je ticket uitprint en meeneemt. Zonder ticket ben je namelijk nergens. Natuurlijk kan je hem ook meenemen op je telefoon, maar wat als daar iets mee gebeurt? Ik heb zelf wel eens gehad dat een festival werd gehouden in the middle of no-where, waar nergens internet te bekennen was. Daar stond ik dan, met mijn ticket op mijn onbereikbare mail.

Elastiekjes: Op dat moment dat de muziek zo leuk is, dat je niet kan stoppen met dansen, is het erg fijn om nog wat verkoeling te krijgen. Ik gebruik zelf altijd van die leuke bobble-elastiekjes om mijn haar uit mijn nek te houden. Door die elastiekjes komt er ook geen vouw in je haar, wanneer je het weer omlaag doet.

Sleutel: In plaats van je hele sleutelbos meenemen, haal je gewoon de sleutels die je nodig hebt eraf. Ik neem meestal alleen mijn huissleutel mee en stop die in een zijvakje van mijn tas, zo neemt hij bijna geen ruimte in beslag.

Telefoon (& camera): Een telefoon is natuurlijk heel handig om mee te nemen. Vroeger liet ik hem nog weleens thuis, omdat ik bang was dat hij gestolen werd. Nu weet ik eigenlijk niet wat ik zou doen als ik er geen mee heb. Wanneer ik mijn vrienden kwijt ben, kan ik ze snel vinden. Ik kan kijken hoelaat de bus komt, of eventueel een taxi bellen. Ook heel handig om natuurlijk het hele mee vast te leggen (waar ik mijn camera voor gebruik). Daarbij neem ik ook meestal een powerbank mee, voor het geval dat hij leegloopt (en extra camera-batterijen). Oordopjes kan soms ook fijn zijn voor de heen- of terugweg!

img_0991Dopjes: Bij de meeste feestjes halen ze dopjes van flesjes water af, dat komt omdat het gevaarlijk is als mensen met een vol flesje water gaan gooien. Voor mensen zoals mij, die graag met alle overtuiging staan te dansen, is dat natuurlijk heel vervelend. Ik moet namelijk of het flesje water heel snel opdrinken en daarna gaan dansen, of met 1 hand stil blijven terwijl ik helemaal los ga. Geen van beide werkt voor mij, daarom neem ik altijd een dopje mee. Als je dan toch besluit om met je waterflesje te gaan gooien, zorg dat dat hij leeg is. Don’t be a fool!

Portemonnee: Want hoe ga je drinken/eten/een kluisje kopen op een feest zonder geld? Vergeet met name je pinpas, ID-kaart en ov-chipkaart niet. Neem een zo’n klein mogelijke portemonnee mee, of eventueel alleen een hoesje waar je pasjes in zitten! Losgeld is ook handig.

Party gadgets: Ik ben blij als ik eindelijk weer mijn gekke gadgets mag meenemen. Sommige mensen houden van vingerlampjes of glow-sticks, maar ik neem altijd mijn caleidoscoop-bril en mijn toroflux (binnenkort meer uitleg) mee!

img_0992Make-up: Als mijn tasje al bijna vol zit neem ik weinig make-up mee. Als ik nog ruimte heb gooi ik nog even wat poeder en een lipliner in mijn tas! Zeker als het warm is, is een poedertje of blotting paper aan te raden. Met de lipliner kleur ik meestal mijn lippen helemaal in, wanneer dat weer nodig is. Ik neem ook nog weleens wat Labello mee.

Kauwgom of lolly’s: Dit is meestal op een feest nog wel te kopen, maar soms neem ik het gewoon al van thuis mee. Ik raad zeker aan om iets mee te nemen tegen een slechte adem, niet iedereen ruikt even lekker uit ze mondje op een feest. En als we dan toch in iedereens gezicht moeten schreeuwen, dan liever met een mint- of kersengeur.

Geurtje: In de meeste gevallen is het niet toegestaan op spuit-deodorant mee te nemen, daarom neem ik meestal een roller-deo mee. Als ik geen plaats meer heb ik mijn tas doe ik dit niet, maar spuit ik wel af en toe even wat parfum op. Ik neem meestal een klein test-parfumpje mee!

 

 Mijn schoudertas komt van: Monki

Wat hebben jullie ècht nodig tijdens een feestje? ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge