Follow:
Feestjes Vlog

Awakenings bestaat 20 jaar – vlog

Awakenings 20 years vlog thumbnail


Afgelopen week(end) heeft Awakenings haar 20 jarig bestaan gevierd in de Westergasfabriek. Ik had een ticket voor de show van zaterdag overdag! Na een paar weken was deze editie al uitverkocht.

Awakenings 20 Years By Day

Ik was tijdens ADE al naar Awakenings in de gashouder geweest en dat vond ik geweldig. Deze keer vierde Awakenings haar 20 jarig bestaan, dat moest nog beter worden! Van tevoren hoorde ik twee dingen: de gemiddelde leeftijd lag boven de 30 en er komen licht robots.

Sfeer

Van het leeftijdsverschil was niets te merken. Iedereen praatte met elkaar, jong en oud! Er werd geknuffeld en gedanst. Iedereen kwam om lol te maken. Ik ontmoette zelfs een vrouw die bij de eerste editie was geweest toen ze zelf 17 jaar was!

De lichtshow was weer geweldig, maar ik had ook niets anders verwacht. Awakenings heeft altijd de beste lasershows. Ik twijfel of de licht robots een grote toevoeging waren, want niks overtreft zo’n vette lasershow. En natuurlijk was er weer vuurwerk, binnen!

Eten & drinken

Er was weinig vlees te krijgen op het festival. Daar ben ik altijd heel blij om. Hoe minder, hoe beter! Ook schonk Awakenings zoals altijd weer Jillz, wat super fijn is voor de meisjes. Droge wijn op een festival is niet erg dorstlessend. Ze hadden ook weer cocktails, die zeker geen weinig alcohol bevatten.

Muntjes

De muntjes op Awakenings kostte €2,78 per stuk. Een biertje of een Jillz kostte dan 1 muntje en een cocktail 2,5 (€6,95). Het viel dus allemaal reuze mee. Je kon ook merchandise kopen, wat ook niet heel duur was. Alleen de zonnebrillen waren 10 euro per stuk…

Muziek

Er waren niet veel dj’s, maar dat hoefde ook niet. Er was ook maar 1 stage. Pak een paar van de beste techno dj’s bij elkaar, en je hebt een geweldig feestje. Joris Voorn draaide hard als nooit tevoren, en Jeff Mills draaide zoals gehoopt: the bells. Volgens mij was de eigenaar van Awakenings de MC van de avond, maar hij was een beetje schor na al die avonden feest.

Timetable

11:00 – 13:00 Kabale und Liebe (Dj/Producer)
13:00 – 14:30 Ben Klock
14:30 – 16:30 Joris Voorn
16:30 – 18:30 Adam Beyer
18:30 – 20:15 Jeff Mills
20:15 – 22:00 Chris Liebing

Mijn allergrootste tip: Ga een keer naar Awakenings in de westergasfabriek! ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge