Follow:
Beauty Review

Brainwash, mijn ervaring bij deze kapper

Brainwash kapper review

Af en toe moet een mens gewoon naar de kapper. Is het niet om je haar weer in model te krijgen, dan is het wel om om de dode puntjes eraf te knippen. Brainwash is  een kapper die voor maar €17,50 een was en knipbeurt aanbied. Ik liet mijn haar hier knippen, en dit was mijn ervaring:

Brainwash 

Brainwash is een kapper waar je langs kan komen zonder afspraak. Het vervelende daarvan is wel, dat je moet wachten als er mensen voor je zijn. Toen ik binnenkwam waren er 6 mensen voor mij. Een van de drie kapsters die aan het werk was, begroette mij super aardig. Ze zei dat ze nog moest lunchen en dat ik dus even geduld moest hebben. Minimaal 1 uur wachten zei ze. Ik had de middag toch vrij, dus ik vond het wel prima.

Wachten

Ik was na 1 uur en 15 minuten aan de beurt. Ondertussen kon ik met mijn laptop even gebruik maken van het gratis internet. Er was gratis koffie, thee, chocolademelk en water. Ik liep eerst even met de kapper mee om mijn haar te bekijken. Ik vertelde wat ik wilde, en ze gaf haar mening erover. Samen besloten we hoeveel er van mijn haar af moest. Er ging ook niks meer af dan dat ik wilde! Ze waste mijn haar met een shampoo die bij mijn hoofdhuid paste. De wasbak lag niet erg comfortabel, maar het was goed te doen! Daarna gingen we mijn haar borstelen. Dat deed ze naar mijn gevoel wat onvoorzichtig. Ze begon bovenaan met kammen, wat erg slecht is voor je haar als het nat en kwetsbaar is. Ze sprayde nog een keratine spray in mijn haar tegen de klitten.

Knippen

Mijn behandeling duurde ongeveer 30 minuten (wassen, knippen & drogen). De heeft mijn haar heel kort geföhnd, omdat ik zei dat ik dat thuis wel verder zou doen. Het regende toch buiten, dus het had toch niet veel nut. Er kwam ook een vrouw binnen die nog even geknipt wilde worden, dus ik bespaarde de kapsters wat tijd, zodat ze gelijk door konden naar de volgende. Ik vond dat het knippen wat snel gedaan werd, maar ik heb er niets op aan te merken. Het is mooi in laagjes geknipt. Alleen de voorste plukken heeft ze iets te recht afgeknipt, maar dit kan ik zelf nog even bijwerken.

Conclusie

Voor zo’n lage prijs kan je niet het allerbeste verwachten. Je kan gelukkig binnenlopen wanneer je wilt, want ze doen niet aan reserveren. Wachttijden zijn lang op drukke dagen, waardoor de kapsters sneller gaan werken. Dit kan dus oplopen tot 1,5 uur. Als je geen geduld hebt, is dit geen pretje. Maar voor zo’n laag prijsje, vind ik het een prima knipbeurt! Ze knippen maar het kleinste puntje af, als dat is wat je wilt. Ook zag ik dat opscheren en kort knippen ze prima af ging! Een vriendin van mij laat er zelfs haar haar blonderen, en dat ziet er altijd prachtig uit. Binnenstappen kan geen kwaad! Je moet het gewoon eens proberen.

Before after brainwash kapper

Ik ging naar de Brainwash in Aalsmeer oost. Het kan zijn dat elke Brainwash kapper verschilt, kijk voorafgaand even naar de reviews van de kapper bij jou in de buurt.

Het is het proberen waard. Als het niets voor jou is, weten we dat ook weer! ♥

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Regenepure Dr Shampoo

  Ik ga zelf ook altijd naar deze kapper en ben er erg over te spreken! 🙂

  17 mei 2019 at 13:11
 • Reply 'm van Spaendonk

  Heel slecht! Verpesten haar onprofessioneel knippen en komen niet met passende oplossing. Niet je haar daar laten knippen!

  27 maart 2021 at 14:56
 • Reply Layerboss

  Prachtig! Ik heb puntjes en laagjes laten knippen. En de kapper gaf me een heleboel advies. ‘Gebruik een masker, want dat is voedend voor je haar,’ zij ze. Ik heb het geprobeert en het heeft echt goed geholpen! It’s a YES for me!

  30 juli 2022 at 15:50
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge