Follow:
Feestjes Vlog

Dockyard vlog 2017

Dockyard festival 2017 Youtube thumbnail


Ik had de eer om Dockyard afgelopen zaterdag gratis te bezoeken. Ik twijfelde eerst of het slim zou zijn om te gaan. De dag ervoor was Bevrijdingsdag en ik had nu bijna 3 weekenden op rij gefeest. Maar ja, ik kon de verleiding niet weerstaan, dus ik ben er geweest! En spijt heb ik zeker niet!

Dockyard 

Dit leuke festival werd 6 mei 2017 gegeven op de locatie van Chateau Techno, namelijk op de hemkade in Zaandam. Ik had de locatie alleen in de nacht gezien, maar overdag zag het er vrolijk uit. Dockyard was keiharde techno, met een geweldige aankleding. De stages waren simpel, de lichten geweldig en de decoratie was super! De Terminal One stage was mega donker, als je 1 keer wegliep, kon je je vrienden niet meer terug vinden. Veel mensen miste ook een buitenstage met dit goede weer. Je kon een ticket halen voor overdag en/of nacht. Om 22:30 sloten 2 stages, zodat mensen met een nachtticket om 23:00 er weer opnieuw in moesten en daar door konden feesten. Er waren ook super veel leuke kraampjes. Ik kocht sokken bij het merk Cats & Co. en je kon daar ook polaroids laten maken! dockyard SOKKEN VAN cats & co.

Eten & Drinken

Eten op Dockyard was echt top! Ze hadden super veel keuze: van donuts naar wraps. Als vegetariër kon ik hier mijn weg goed vinden. In de avond nog even een fruitsalade eten was ook prima, alleen de ananas was super zuur. Kan gebeuren. Het drinken was niet heel bijzonder. Je kon wijn halen als dame (of Smirnoff Ice voor 3 munten), en bier en Radler als jongen natuurlijk. Natuurlijk kan een jongen ook wijn halen, maar even als voorbeeld! Veel meer goedkope drankjes waren er niet. Je kon ook 0,5 l bier in een fancy glas (met statiegeld) kopen.

Sfeer

De sfeer was goed. Aan het begin was het super rustig. Ik denk omdat veel mensen een kaartje wonnen via I’M IN, want bij een gratis feestje kan je altijd te laat komen. Rond 8 uur ’s avonds was het mega druk. Alle stages stonden vol. Er waren redelijk wat oudere mensen (25+) en ook veel types die je normaal niet op technofeestjes tegenkomt. Toch was de sfeer prima, als je lekker buiten in het zonnetje zat of binnen los aan het gaan was.

Muntjes

De muntjes waren per 5 te koop, een prima aantal dus. Ze kostten €2,80 per stuk. Bier was dus €2,80 en wijn en Radler al snel €4,20.

Muziek

De muziek was geweldig. De donkere Terminal One stage was mijn favoriet. Vooral EgbertLIVE draaide super goed.

DAY

Warehouse
Jeff Rushin
Juan Sanchez
Reeko b2b Tensalofficial
Jonas Kopp b2b Pfirter
Octave One
Luke Slater (OFFICIAL)
Oscar Mulero (oficial)

U-n-p-a-v-e-d
Rick Maia
Ferro
Ion Ludwig live
Barac
Mandar

The Cathedral
JSPR
Rob Hes
Nakadia
Jay Lumen
Luca Agnelli
Marco Bailey

Terminal One
Man With No Shadow
Julian Jeweil
EgbertLIVE
Paul Ritch
Monika Kruse
The Advent & Industrialyzer
DJ Rush

Factory
Trippin Jaguar
Prunk
De Sluwe Vos
ART DEPARTMENT
Luciano (Official Page)
Matador
Paco Osuna

Night

Terminal One
Joran van Pol
Jon Gaiser
Bart Skils

Warehouse
Haeken
Rod Malmok
Juan Sanchez

Wat hebben jullie gedaan dit weekend? ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge