Follow:
Beauty Review

Matte Liquid lipstick van de ACTION!?

Action Matte Liquid Lipstick Max&More Deep Nude 04

Vorige maand zag ik in allerlei shoplogs dat action nu ook liquid lipstick verkoopt, die moest ik natuurlijk ook hebben. Van matte liquid lipsticks kan een mens er nooit te veel hebben, en zeker als ze maar 98 cent kosten!

Pakketje

Ik heb merken als Sleek, NYX en Mac al uitgetest. Nu zal ik eens kijken wat de goedkope lipstick en lipliner van de Action mij te bieden heeft. De liquid lipstick komt namelijk in een pakketje met een lipliner. Het pakket ziet er goed uit voor iets van €0,98! Ik kocht de kleur 04 Deep Nude. Action Matte Liquid Lipstick Max&More Deep Nude 04 ingredienten

Lipliner

De lipliner is een beetje hard, maar maakt daardoor wel rechte lijnen (alleen soms wat stroef). Het is overigens wel de perfecte nude kleur voor mijn lippen! Hij is net iets donkerder dan mijn eigen kleur, dus als ik mijn wil overlijnen is deze kleur super!

Action Matte Liquid Lipstick Max&More Deep Nude 04 pakketjeMatte liquid lipstick

De liquid lipstick is wat aan de donkere kant, hij lijkt in de verpakking zelf wat lichter. Het is duidelijk geen nude! De kleur Deep Nude tikt een beetje tegen donker paars aan, maar ik vind hem mooi! De lipstick heeft super veel pigment en dekt gelijk. De applicator lijkt een beetje op die van NYX (langwerpig met veel product). Ik merk dat de lipstick niet snel opdroogt, zeker niet als je hem dik hebt aangebracht. Hij blijft dan heel plakkerig. Alleen als je hem heel dun aanbrengt blijft hij beter zitten. Na het eten en drinken van een broodje en wat water is het meeste ervan weg, maar dat is bij veel liquid lipsticks. Hij is niet kiss-proof, maar dat had ik ook niet verwacht van 98 cent. De lipstick is leuk voor even, maar een hele dag hiermee rondlopen kan ik niet aan. Hij plakt voor mij echt te erg.

collage action max&more deep nude liquid lipstick 04 matte

De Max & More Matte Liquid Lipstick is in meerdere kleuren verkrijgbaar voor €0,98 bij de Action, namelijk: 01 Wine Red, 02 Classic Red, 03 Deep Nude, 04 Nude , 05 Pretty Pink

Een leuk en goedkoop product, maar niet voor every-day ♥

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Irina

  Leuk he! Een vriendin van me had inderdaad alle kleuren getest in een video: ze zien er zo goed uit!
  Irina onlangs geplaatst…Win een Sephora masker pakketMy Profile

  7 mei 2017 at 12:55
  • Reply admin

   Jaa! alleen jammer dat ze zo plakkerig zijn…

   7 mei 2017 at 13:30

  Leave a Reply

  CommentLuv badge