Follow:
Lifestyle Personal

Heeft bloggen mijn leven veranderd?

Blog over mij computer laptop

Ik blog nu net iets meer dan een jaar, wat voor sommige erg lang is. Voor mij is het snel voorbij gegaan. Ik vind bloggen erg leuk en ben niet van plan te stoppen. Soms is het moeilijk om inspiratie te vinden en soms wil ik opgeven. Maar ik geef mij niet gewonnen!

Ik besteed per week ± 6 uur aan mijn blog

Wat is er veranderd

Bloggen is niet iets waar mijn hele leven door veranderd is. Het is iets waar ik mijn vrije tijd mee vul. Iets wat ik leuk vind en ervaring mee op doe. Tijdens het bloggen leer je taalvaardigheid te verbeteren en connecties te maken met anderen. Ik kan super goed overweg met WordPress (het programma wat je op je website zet, zodat je gemakkelijk kan bloggen) en leer ook steeds meer over Adobe Premiere pro. Het veranderd echt niet je hele leven, en het levert ook niet bergen met nieuw werk op. Mijn denkwijze werd alleen een beetje verandert. Je moet een goed onderwerp kunnen omzetten in een goede tekst. Ik vind nog steeds de dingen interessant die ik voor het bloggen interessant vond, alleen denk ik er nu iets meer over na. Als ik iets nieuws koop, bedenk ik me bijvoorbeeld of het leuk is om er een blog over te maken. Ook film ik nu bijna elk festival waar ik kom en dat is geweldig om terug te zien. Je onthoud dingen veel beter als je ze documenteert. Mijn vrienden komen ook altijd naar mij toe om vragen te stellen over WordPress of social media!

Wat ik nog zou willen veranderen

Het enige nadeel aan het filmen van festivals is dat je de hele dag je camera in de hand hebt. Soms wil je gewoon even losgaan en dronken worden, zonder camera. Dus ik ga dat misschien wat beter indelen dit jaar. Bij aankomst een half uurtje veel filmen en daarna gewoon lekker van het feest genieten. Ook heb ik er vaak over nagedacht om minder of meer te bloggen, maar ik denk dat de hoeveelheid die ik nu blog precies goed is. Als je inspiratieloos ben is veel bloggen echt niet te doen, maar als je minder gaat bloggen verlies je lezers. Verder vindt ik dat het leven als blogger me goed af gaat. Ik heb zeker geen spijt! Als je eenmaal bent begonnen, duurt het even voordat je volgers krijgt. Maar hoe meer geduld je hebt, des te beter gaat jouw toekomst er uit zien.

Ben jij al aan het bloggen, of denk je eraan te beginnen? Laat het hieronder weten in de reacties! ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge