Follow:
Feestjes Vlog

Thuishaven Wintercircus Opening 2016

thuishaven


Het leukste deel van de winter is weer begonnen, namelijk het circus van Thuishaven! We mogen losgaan, gek doen en rondrennen als dwazen, dat allemaal onder het genot van een warme tent en lieve vrienden. Heb jij je ticket al?

img_1136Thuishaven

Zoals jullie al in mijn weekend-logboek hebben kunnen lezen, ben ik deze zondag naar het openingsweekend van het Thuishaven wintercircus geweest. Het is altijd weer een verassing om het terrein terug te zien na de herfst-stop. Thuishaven is namelijk alleen te bewonderen als zomer- en wintercircus. Na elke stop ziet het er weer heel anders uit. Deze keer was er een hele loods gebouwd, in plaats van 1 van de circustenten. Wel miste ik de caravan met sfeer makende muziek, maar Thuishaven meldde op Facebook dat ze daar zonder plezier afscheid van hebben moeten nemen.


Muntjes

De munten waren binnen in de loods te halen, voor €2,75 per stuk. Op meeste festivals kan je er 4 of 8 (of meer) in één keer halen, maar bij Thuishaven kan je nu ook 6 munten halen! Voorheen kostte de toiletten ook nog een muntje, maar deze keer waren ze gratis. Wat wel fijn is! Ook kon je op de wc gratis drinkwater halen.

Eten en drinken

Gek genoeg las ik op de Facebookpagina van Thuishaven dat er een Vega margarita pizza te halen was in de keuken van Leen, maar deze was helaas nergens te bekennen. De Vega loempia’s moest ik toen weer verplicht eten, omdat Vega nacho’s geen optie was als avondeten

Line-up

Steve Rachmad
Agents Of Time
Kosme b2b Konstantin Sibold (10 HRS)
Sebastian Mullaert live
Joakim
Moscoman
Ici Sans Merci

Mike Ravelli
Ferro
Kasper
Juli N. More
Dialoque live band + VJ
Jama
Unders

SEE YOU NEXT TIME! ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge