Follow:
Lifestyle Personal

Week 47 – Weekendlogboek 2016

Deze keer een hele andere blog voor jullie! Ik heb namelijk een logboek bijgehouden dit weekend, die ik online zet. Ik vertel hierin wat ik gedaan heb dit weekend. Veel leesplezier!

VRIJDAG

13:40 Ik ben uit! Het weekend begint met een lekker zonnetje. Mijn klasgenoten gaan lunchen bij Cantarell, een restaurantje vlakbij mijn school. Ik ga mee en drink een rood wijntje, had ik nou maar niet al in de les gegeten. Het is gezellig, alleen de wijn heeft mijn rode lippenstift verpest.

img_112614:45 Nadat ik mijn lippenstift heb bijgewerkt, beslissen we om naar het centrum van Amsterdam te gaan. Het is inmiddels Black Friday, waarmee heel veel winkels kortingen geven.  We hoeven maar twee haltes in de metro. Onderweg komen we erachter dat de nieuwe Iphone 7 echt vreselijk mooie foto’s maakt.

15:05 Het centrum is vreselijk druk. Er hadden meer mensen hetzelfde idee als ons. We lopen richting de Urban Outfitters, waar we letterlijk alles bekijken. Ik ben niet echt in een shop-mood en koop niks. In de Urban Outfitters kan ik normaal uren rondhangen, maar met deze drukte was de lol ervan af. We lopen de TopShop in en daarna de Bershka. In de Bershka zie ik een superleuke jas, maar in de drukte kan ik hem niet terugvinden. Ik besluit om die jas te bestellen als ik thuis ben. Als laatst spuiten we onszelf nog even onder met parfum in de Douglas.

16:20 We gaan naar huis, de drukte zorgde ervoor dat we geen zin hadden om iets te kopen. Mijn klasgenootjes gaan met de trein, maar ik mag alleen in de bus. Ik zeg ze gedag en loop de Macdonalds in om te plassen, maar zonder kleingeld kom ik niet binnen. Ik hou het wel op totdat ik thuis ben. De bus komt laat, dus ik stap in een andere. Nu moet ik halverwege overstappen. Ondertussen is mijn lippenstift alweer verpest

17:50 Eindelijk in Kudelstaart aangekomen, met flinke vertraging. Ik ga gelijk naar het huis van mijn vader toe, want daar eet ik elke vrijdag. Ik heb honger! We eten vis met pompoen. Eten daarna een ijsje en nemen nog wat koffie. We praten over de aankomende wintersportvakantie. Even kijken hoe mijn mooie snowboard er nog uitziet.

20:00 Ik ga weer naar het huis van mijn moeder. Ik probeer die jas van de Bershka op te zoeken, maar kan hem niet vinden op de site. Snel even mijn make-up bijwerken voor het feestje van vanavond. Ik laat de rode lippenstift achter me. Omdat het koud is, kleed ik me extra warm aan. Ik moet sigaretten halen voor een vriendin uit een automaat, dit heb ik natuurlijk nog nooit gedaan. Ik ga echt vreselijk af in de snackbar waar ze de sigaretten verkopen. Oeps. Ik pak mijn fiets en ga naar die vriendin

21:15 We schrijven nog even snel de kaart, want een vriend van ons is jarig. We beslissen om een slechte openingszin in de kaart te zetten. Het is een halfuur fietsen naar de verjaardag. Het is ook nog vreselijk koud, maar we kunnen wel fijn naar de sterren kijken onderweg.

21:45 Na goed zoeken komen we aan als twee Eskimo’s bij de verjaardag. Even iedereen gedag zeggen en we gaan weer aan de wijn. Lekker kletsen over onze vooruitzichten voor dit weekend. Ik en een vriendin beslissen om naar Awakenings by Day te gaan in April. We proberen iedereen over te halen om mee te gaan.

23:00 Wijn vloeit, de muziek gaat harder.  De gespreken moeten schreeuwend gevoerd worden. Een vriendin gooit limonadesiroop in mijn wijn en het is nog best lekker ook. We staan half te dansen, half te praten.

2:00 (denk ik) Er gaat veel glas kapot, dus ik help met opruimen. Het feestje is afgelopen dus we verplaatsen ons naar het huis van een andere vriend. Nog even fietsen in de kou. We chillen een beetje op de bank.

3:30 Ik en mijn vriendin fietsen naar huis. Thuis eet ik nog een broodje met kaas, maar ik weet eigenlijk niet waarom. Ook drink ik wat water, dat is een must na zo’n avond.

ZATERDAG

9:05 Ik word wakker omdat ik moest plassen. Ik hoor van mijn vriend dat hij in Amsterdam is blijven slapen, dus ik bel hem op om te vragen hoe het was. Leuke gesprekken, maar ik ga weer slapen.

11:30 Nu ben ik echt wakker. Ik giet nog wat water achterover en eet weer een broodje kaas. Ondertussen kijk ik Expeditie Robinson terug van afgelopen donderdag. Ik besef me dat ik nu huiswerk moet gaan maken. Daar heb ik weinig concentratie voor. Ik koop mijn kaartje voor Awakenings. Een douche is hard nodig.

14:30 Ik begin maar eens aan het huiswerk. Vet leuk maar het lukt voor geen meter. Dan maar niks doen.

16:00 Ik heb honger, maar het is te vroeg voor avondeten. Dan maar een kopje warme chocolademelk maken! Ik gooide er een scheutje Rum doorheen. Terwijl ik dat opdronk, begon ik aan mijn make-up. Ik ging voor een roze glam look.

17:50 Ik eet een maaltijdsalade van de Albert Heijn, omdat mama niet thuis eet. Ondertussen kom ik erachter dat m’n ov leeg is, dus ik probeer hem online op te laden. Ook probeer ik seizoen 7 van Pretty Little Liars te kijken, maar ik heb geen idee waar het over gaat.

18:45 Ik pak de bus naar mijn lieve vriendje. Bus komt natuurlijk weer te laat, en mn ov bestelling is nog niet aangekomen. Ik koop maar een kaartje.

19:10 Bram haalt me op bij de bushalte. We gaan nog even bankhangen. Om vervolgens alvast inkopen te doen voor morgen bij de Albert Heijn.

21:20 We lopen naar de verjaardag van m’n nichtje. Daar drinken we een soort pina colada. Ik eet de slagroomsoesjes op.

22:00 We verplaatsen ons naar een zitplek waar we gekke gesprekken voeren. Van die gesprekken waar je een bak popcorn voor nodig hebt, maar dat hadden ze niet. Dan maar chips.

23:30 Opeens heel moe, dus we gaan naar huis toe. Misschien toch niet genoeg geslapen vannacht. Kunnen we wel fris en fruitig naar Thuishaven morgen.

 

ZONDAG

9:00 Ik had mijn wekker gezet. Bram slaapt nog even door, terwijl ik ga douchen, make-up doen en mn haar ga stijlen.

10:00 Ik kom erachter dat ik mijn foundation heb laten liggen thuis, dus ik scooter even naar huis.

11:00 We hebben afgesproken met onze vrienden, dus ik haast met mijn make-up doen.

12:00 Ik heb een broodje met kaas gegeten (jullie lezen het al, ik eet altijd kaas). De eerste gasten komen binnen en we gaan aan de drank.

14:00 We hebben wat ballonnen opgeblazen en toen was het tijd om te gaan. Ik vergat m’n camera, dus moest nog haasten voor de bus ook! Met z’n 5e stappen we over op Amstelveen busstation. De reis was gelukkig niet lang.

15:03 Aangekomen bij onze eindbestemming moesten we erg nodig naar de wc. Thuishaven is weer helemaal verbouwd. Ik hou daar wel van, telkens weer wat nieuws. Ik en m’n beste vriendin laten ons mooi schminkenimg_1131. daarna kunnen we helemaal los gaan op dit festival. We gaan aan de Appel Cider.

18:59 Honger! We zoeken de eet tent op die buiten staat. Helaas, het enige wat vegetarisch was is een loempia. Ik had gehoopt op een Margarita pizza.

20:00 We zijn nu al zolang aan het dansen en het blijft leuk. Veel mensen druipen af, vanwege werk of school de dag erna. Ik blijf, maar eigenlijk moet ik ook wel naar huis

22:25 Ik ga toch nu echt naar huis, een halfuur voor het eind. Ik heb met wat oude bekenden gepraat en met iemand in een rolstoel. Het was weer zo’n avond.

23:35 Eindelijk thuis, bij mijn vriendje. Ik hoop dat water naar binnen gooien m’n kater voor morgen zal verhelpen. Het bed ziet er lekkerder uit dan ik me kan herinneren. Ik ga er snel in liggen! Wekker zetten om 9:00 zodat ik weer naar school kan.

Wat een weekend! ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge