Follow:
Lifestyle

25 x Solodate Ideeën

25 keer solodate ideas door HetfeestjevanIris.nl header met roosjes

Het leven kan soms zwaar zijn, daarom verdien je het om af en toe verwend te worden. Je hebt helemaal geen partner nodig om jezelf te vermaken. Je kan namelijk ook jezelf mee op date nemen! Kies een leuke activiteit of zet thuis lekker een kaarsje aan. Even wat ik-tijd.

 kaars tekening

THUIS

Kaarsjes aanzetten is een must!

1: Bakken. Is het niet heerlijk om jezelf af en toe even te verwennen met een lekkernij? Iets lekkers kopen bij de supermarkt is makkelijk en doe je snel. Wanneer je zelf iets lekkers bakt, besteed je meer tijd aan je eten. Je eet hierdoor minder snel een hapje, maar het is veel specialer wanneer je het eet. Kies een lekker recept en bakken maar!

2: Filmavond. Kies een paar leuke films die je graag wilt kijken. Pak wat lekkers voor bij de film en zet wat kaarsjes aan. Een geurkaarsje aanzetten is ook heerlijk! Alle lichten kunnen uit en jij kan lekker lang op de bank blijven hangen.

3: Warme Chocolademelk. Niks is lekkerder dan in je warme bedje liggen met een kop warme chocolademelk. Ik zet lekker mijn computer naast me neer en ga wat YouTube filmpjes kijken of mijn nagels lakken! Op mijn nachtkasje zet ik een kaarsje aan. Ik heb hier heerlijke recepten voor chocolademelk (met alcohol!).

4: Spa Night. Verwen jezelf eens een avondje. Je kan bijvoorbeeld je gezicht stomen, een maskertje opdoen, jezelf een manicure geven of even lekker scrubben. Een romantisch avondje in bad kan ook heerlijk zijn. Daarna voel je je weer heerlijk fris en kan je de wereld weer aan!

5: Make-up & Hair. Wie zegt dat je je alleen hoeft op te maken wanneer je ander gaat zien? Je kan je natuurlijk ook heel goed opmaken voor jezelf. Doe je best op je make-up en maak eens mooie krullen in het haar. Gewoon, omdat het kan.

tekening discobalUIT

Dancing like nobody’s watching.

1: Bezoek een concert in de buurt. Wat maakt het uit dat jouw vrienden niet van dezelfde muziek houden als jou, ga gewoon lekker alleen! Je hoeft nooit met iemand anders rekening te houden en kan genieten van je favoriete muziek. Bovendien ontmoet je zo super veel nieuwe mensen. Dit staat er op mijn agenda!

2: Doe een drankje in de plaatselijke bar. Heerlijk om even een wijntje of biertje te doen na een lange week werken. Kies een leuke bar uit om een drankje te nuttigen, daar heb je niemand bij nodig. Misschien ontmoet je nog wel een leuke jongen?

3: Hotel. Boek een hotel in een bruisende stad. Zoek van tevoren even op wat voor leuke activiteiten er in de nacht te beleven zijn. Je hoeft je geen zorgen te maken over de terugweg, want je overnacht natuurlijk vlakbij jouw evenement! Ook een nachtje thuisblijven in het hotel is heerlijk. Roomservice!

4: Bioscoop. Vandaag kijken we een keer een filmpje in de bioscoop in plaats van thuis. Een filmpje kijken hoeft ook helemaal niet duur te zijn. Popcorn erbij en je kunt naar jouw favoriete film toe!

5: Tentoonstelling. Ik vond het vroeger hartstikke saai om naar een museum te gaan. Toch vind ik het nu super interessant om even langs een museum te wippen. Rondlopen met een kopje koffie of een camera en even helemaal tot rust komen. Misschien zijn

 

RESTAURANTSSCN_0001 - kopie

Tafel voor 1 graag!

1: Koffie Date. Heerlijk even een kopje koffie drinken hoeft niet alleen thuis. Je kan zo even rustig van iets lekkers genieten, en misschien even de krant bijhouden.

2: Favoriete Restaurant. Neem jezelf mee uit eten in je favoriete restaurant. Niemand verdient het zo erg om dit lekkere eten te proeven als jij! Kies een leuk tafeltje bij het raam, want mensen spotten is een must als je in je eentje aan het eten ben.

3: Eten bestellen. Geen tijd of zin om het huis uit te gaan? Laat je favoriete eten gewoon thuisbezorgen! Ik zeg PIZZA!

4: High-tea. Verwen jezelf eens door een lekker stukje taart te gaan eten. Altijd al een keer Red Velvet Cake willen proeven? Wie houdt je tegen?

5: Iets nieuws. Neem jezelf mee naar een plek die je nog niet kende. Zoek van tevoren een restaurant op met een andere etensstijl dan dat je gewend ben, of loop zonder te kijken een nieuw restaurantje binnen. Laat je verassen!

 tekening helal

TRIPJES

Iets nieuws uitproberen? Graag!

1: Picknicken. Maak eens wat lekkere hapjes voor jezelf en neem een kleedje mee naar buiten. Zoek het dichtstbijzijnde parkje op en geniet van het mooie weer!

2: Workshop. Leer jezelf iets wat je al voor een lange tijd wilde leren. Misschien is er in de buurt wel een leuke kookcursus, een cursus kleding maken, handschrift verbeteren of schilderen. Een nieuwe taal leren kan natuurlijk ook!

3: Foto-shoot. Waarom zou je alleen foto’s moeten hebben met jou en je vrienden. Het is ook leuk voor later om foto’s terug te kijken van toen je nog jonger was. Huur een fotograaf om een paar leuke foto’s van je te maken. (Een selfie foto-shoot mag natuurlijk ook).

4: Wolken, zonsondergang of sterrenkijken. Het ligt er een beetje aan hoe laat het is. Kies een leuke locatie of grasveldje en ga lekker liggen. Neem je camera mee en kom helemaal tot rust!

5: Kunst date. Ga vandaag eens wat anders doen dat het normale. Koop wat papier en kleurtjes en laat je creativiteit erop los! Wees een inspiratiebron voor jezelf.

ACTIEFSCN_0001

Let’s do this!

1: Sporten. Geef je lichaam weer even wat gezonde beweging. Te weinig bewegen is namelijk helemaal niet goed voor je. Het hoeft geen intensieve work-out te zijn, een rondje joggen of een uurtje naar de sportschool is al genoeg!

2: Doe mee aan een sport-evenement. Vaak worden en sportevenementen georganiseerd in de buurt, zoals Mud Masters, The ColorRun of een fietstochtje. Dit kan natuurlijk ook samen met vrienden, maar je doet het wel voor jezelf!

3: Ga karten, skiën, schaatsen of klimmen. Ik had vroeger een jaarkaart bij de Uithof, waar ik een jaar lang toegang had tot de sneeuwbaan. Ik ging altijd samen met mijn gezin omdat het wel een stukje rijden was, maar alleen gaan is ook een super sportief idee!

4: Sauna of Spa. Misschien niet het sportiefste idee, maar wel fijn voor na een work-out. Laat je even masseren of zweet alle slechte stoffen eruit. Het kan zelfs fijn zijn om even langs de zonnebank te gaan.

5: Wandelen. Even wandelen kan je heel veel rust bieden. Loop gewoon eens de straat uit of kies een leuk dorpje/duinen om eens doorheen te lopen. Zie jij ook nog eens wat van de wereld.


Stiekem kan je op alle dates wel jezelf mee uit vragen! ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge