Follow:
Beauty Review

Avocado masker review!

Van de week was er koopavond bij de Kruidvat, daarom dacht ik mijzelf even lekker te verwennen met een gezichtsmasker. Ik koos de Avocado & Oatmeal Clay Mask van Freeman, lees hier mijn ervaring!

In het klei masker zit avocado, havermout en vitamine E. Klei maskers zijn goed voor een vette huid, daarom koos ik voor dit masker. Door alle stress op school wordt mijn huid sneller vet en ik hoop dat dit masker mij uit mijn lijden kan verlossen. Lachen en praten wordt alleen wat moeilijk als dit masker is opgedroogd.

dsc04099

De verpakking

Ik vindt het super handig dat het masker in een tube zit. Normaal koop ik maskers in een zakje of potje van rond de 2 euro, maar deze zit in een grote tube van 175 ml en kost maar 3,99 euro! De tube heeft een groene kleur en een plaatje van een avocado op de voorkant. Op het de verpakking staat duidelijk aangegeven dat het masker bedoelt is voor de vette/combinatie huid. Met een droge huid is het niet erg verstandig om een klei masker te gebruiken, omdat deze de vetten van je gezicht afhalen!

dsc04105

Het masker

Ik bracht het masker aan met een foundation-kwast van de HEMA. Het masker had niet zo’n groene kleur als de verpakking, maar meer een licht blauw/groene kleur. Je hoeft niet heel veel van het masker te gebruiken, omdat je hem er niet dik op hoeft te smeren zodat hij zijn werk gaat doen. Het masker heeft geen hele sterke geur, maar ruikt toch een beetje fris en bloemig. Het masker is makkelijk aan te brengen en droogt al snel op. Binnen 15 minuten was het masker al helemaal hard, maar trok niet aan de huid. Vele klei maskers kunnen wel eens gaan trekken aan de huid wanneer het masker helemaal droog is.  Ik haal het masker er met een warm nat washanddoekje weer vanaf.

dsc04115
Het resultaat

Na het gebruik van het masker is mijn gezicht gelijk iets minder rood. Mijn poriën voelen schoon en zo zien ze er ook uit. Het masker heeft zijn taak goed gedaan, want de vetten zijn ook van mijn gezicht af. Het masker is niet heel erg hardnekkig omdat er gelukkig geen sterke stof als menthol inzit. Hierdoor is het masker vaak te gebruiken en zelfs geschikt voor de gevoelige huid. Een snelle oppepper voor je huid!

dsc04117

Voor maar 3,99 euro is dit geweldige masker te koop bij de drogist (zoals Kruidvat)! Tel uit je winst!

Bye bye vette huid! ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge