Follow:
Lifestyle

Bullet Journal

november spread Iris Huijkman's bulletj journal

Vorige maand ben ik begonnen met het gebruiken van een bullet journal. Een bullet journal is een agenda die je zelf maakt en indeelt! Hierin kun je zo creatief te werk gaan, als je zelf wil. Ik kan zo alles even loslaten wat vast zit in mijn hoofd.

Wat is een bullet jorunal?

  • Dit is een bullet, in feiten dus een opsommingspuntje. Je hebt niet meer dan een notitieboekje en een pen nodig, om te beginnen met jouw bullet journal.

img_2421

In mijn bullet journal hou ik bij wat ik in een jaar (of meer), maand, week of dag wil bereiken. Als ik geen tijd heb om iets op een bepaalde dag te doen, dan kan ik het altijd in de to-do-list van deze week zetten. In een normale agenda heb je geen ruimte voor weektaken.

Ook hou ik allemaal andere dingen bij in mijn bullet journal, zoals het aantal blog views per maand of positieve momenten die mij gelukkig maken per dag. Mijn bucketlist staat ook in mijn journal, samen met de planning voor mijn tentamenweken.

img_2431
Het is fijn om alle dingen die ik moet onthouden op één plek te hebben. Van boodschappenlijstjes tot toekomstplannen, het staat allemaal in mijn bullet journal.

Ik heb hier nog een paar leuke inspirerende accounts voor jullie:
Rachel el – Youtube

Boho Berry – Blog

Lisanne Leeft – Blog

In dit korte filmpje van de maker van het officiële bullet journal schriftje wordt uitgelegd hoe je gemakkelijk begint met een bullet journal:

Pak een pen. Pak een schriftje. Begin!♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge