Follow:
Favorites

November Favorites 2016

Ik begin nu wel een beetje aan de kou te wennen. Het romantische van de winter komt eraan, en we hebben niet eens zo slecht weer gehad. Ik heb vaak kunnen genieten van een mooie zonsop- of ondergang. Hebben jullie de supermaan nog gezien? In november had ik best veel verjaardagen, allemaal valentijnsbaby’s natuurlijk. Nu novemer voorbij is, kan ik niet wachten op de knusse feestdagen!

Beauty dsc04099

Zoals jullie misschien al hebben gelezen, heb ik deze maand een nieuw kleimasker gekocht. Kleimaskers zijn heel goed voor een vette huid, en daar heb ik met deze stress van school erge last van. Ik kocht het Avocado & Oatmeal Clay Mask van Freeman en schreef daar een review over! Het masker ruikt heerlijk, en is snel en makkelijk te gebruiken.

Muziek

Ik luisterde weer eens weinig muziek deze maand. Ik heb het zo vreselijk druk met school, dat ik geen tijd heb om muziek te luisteren. Toch kon ik precies drie liedjes vinden, deze staan dan ook gelijk in mijn top 3 van deze maand:

michael kors wonderlust van douglasDing

Mijn moeder was deze maand jarig en daarom besloot ik een nieuwe parfum voor haar te halen. Dat stond ook op haar verlanglijstje. Ik liep de Douglas in, waar een medewerker vroeg of ik het nieuwste geurtje van Michael Kors wilde proberen: Wonderlust. Ik was gelijk verkocht! Dit heerlijke geurtje was een perfect cadeautje, dus ik nam hem gelijk mee. Ik hoefde geen andere geurtjes meer te proberen, dit was het geurtje dat ik zocht!

KledingZara Jas van Iris Huijkman

Ik had deze maand eindelijk een nieuwe jas gekocht. Nooit kon ik een leuke jas vinden, die ik het geld waard vond. Toen ik op een dag in de Zara liep, kwam ik deze stoere nepbont panterjas tegen. Hij was super zacht, maar ik moest nog wachten op mijn salaris. Zodra ik die binnen had, ben ik gelijk naar de Zara gerend. Ik moest hem hebben!

Eten/drinken

Oeps, mijn favoriete drinken deze maand is alweer chocolademelk. Deze keer met een scheutje rum erdoorheen. Bekijk hier wat recepten voor heerlijke chocolademelk met alcohol!

Deze maand stond bij Café Op de Hoek een heerlijke Vega burger op het menu! De burger was gemaakt van mais en kikkererwten. Op zich een heel makkelijk recept, maar heerlijk met de juiste uitvoering.

Robin en Iris foto's Flared jeansPersoon

Kan er niet omheen draaien, maar mijn favoriete persoon van deze maand is toch mijn nieuwe vriendinnetje uit mijn klas op het HVA: Robin. Sinds de eerste dag klikte het al super goed. Samen een drankje doen of praten over onze guy-troubles kunnen we als de beste. Als ze een dagje niet op school komt, mis ik haar gelijk. Look at that pretty girl!

Herinnering

Toen mijn projectweek eindelijk ten einde was, zijn we met een paar mensen uit de klas wat gaan drinken. Superleuk, alleen de meeste haakten al snel af. Ik en Robin waren als enigste over en we besloten er een gekke avond van te maken. Eerst kochten we wijn bij de Albert Heijn, om vervolgens een ‘romantische’ date aan het water te hebben. Toen gingen we maar met zijn twee op kroegentocht. Mijn vriendje bram kwam ons nog vergezellen toen we naar Leidseplein gingen om een drankje te doen bij een klasgenoot. We zijn zelfs nog naar een shotjes bar geweest, kan jij het nog bijhouden?

Place to be

De place to be was deze maand toch echt in Uithoorn! Er is deze maand een nieuwe Mc Donalds geopend. Ook ben ik drie keer naar Uithoorn geweest naar vrienden, waarvan 2 keer gefietst (30 minuten in de kou). Er was zelfs een Uithoorns Kroegentocht!

Ik ben klaar voor de feestdagen! ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge