Follow:
Feestjes Vlog

All We Want Festival 2017

All We Want Festival


Vorig weekend was ik bij mijn eerste weekend festival met camping! We zaten in Goch, Duitsland voor het All We Want Festival, wat van 7 tot 10 juli duurde. Van tevoren was ik super zenuwachtig, maar dat was nergens voor nodig!

All We Want

Het festival was dus in Duitsland, net over de grens bij Nijmegen. Het was voor ons ongeveer 1 uur en 45 minuten rijden, dus dat was prima te doen. We gingen met een grote groep vrienden, en op dag 2 en 3 kwamen er nog een paar andere vrienden slapen. Het ticket voor het festival was voor alle 4 de dagen, er waren dus geen dagtickets beschikbaar. Voor ongeveer 70 euro had je een ticket. Dit nam ik mee naar het festival.

Sfeer

De sfeer was prima! Veel mensen zaten buiten hun tentje te kletsen en drinken. Er liepen weinig bewakers rond, maar wel veel crewleden.

Muntjes, Eten & Drinken

De muntjes waren voor 2,86 euro per stuk te koop, wat ik belachelijk duur vind. Maar ik snap dat het festival ook winst moet maken! Wat wel raar was is dat ze van te voren lieten weten dat het eten redelijk geprijsd zou zijn, maar dat was helemaal niet zo. Het eten kostte evenveel als op elk ander festival. Je mocht ook zelf geen eten meenemen, dus daar verdiende ze goed aan. Je had aardig wat keus in eten. Ook voor het ontbijt hadden ze een kraampje met bagels en yoghurt! Je kon koffie halen, taco’s, noodles, zoete aardappelfriet en nog wat standaard festival voedsel. Je had ook veel keuze uit drankjes. Er was Jillz en Appel Cider (+puntje) en je kon ook sterke drank los kopen voor 1,5 munt, zodat je het kon mixen of shotten.

Muziek

De muziek was goed, maar we hoorde vaak dezelfde nummers. De mainstage buiten was vrolijke disco techno. Er was een silent disco, die disco, hitjes en techno draaide. Je had bij de silent disco namelijk 3 kanalen en dus ook drie dj’s, zo kon je zelf kiezen wat je luisterde! De kelder stage was vrolijke techno en de schuur had duistere techno. De mainstage was open vanaf 14:00, de kelder 20:00 en de schuur 22:00. Het feestje ging door tot 7:00 ’s ochtends.

Wie gaat er volgend jaar mee naar All We Want? 

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Hippe Evenementen

  Klinkt alsof je het wel naar je zin hebt gehad, ondanks dat het zo duur was. Leuk artikel!
  Groetjes,
  Saskia

  2 augustus 2017 at 14:27
  • Reply Iris

   Dankje Saskia! Tuurlijk was het leuk, volgend jaar ga ik nog een keer!

   23 augustus 2017 at 16:11

  Leave a Reply

  CommentLuv badge