Follow:
Beauty

De beste bescherming van je haar tegen styling tools!

Biosilk thermal shield haar bescherming

Ik gebruik al jaren styling tools en toch blijft mijn haar er gezond uitzien! Naast het stijlen zorg ik natuurlijk hartstikke goed voor mijn haar. Dit zijn mijn tips voor het behouden van je mooie haartjes:

  1. Geblondeerd haar gezondInvesteer in een goede styling tool. Mijn stijltang is bijvoorbeeld van CHI, die bekend staan om hun goede tangen. Het is wel een investering, maar je haar zal er blij mee zijn. Lage kwaliteit styling tools zijn vaak te warm, of met de verkeerde materialen gemaakt, die je haar kunnen beschadigen. Lees jezelf eerst goed in voordat je een product koopt, en neem er niet zomaar 1 mee van de drogist!
  2. Gebruik altijd hitte beschermende producten! Mijn favoriet is de Silk Therapy Thermal Shield van Biosilk (spray). Ik spray dit product in mijn haar voordat ik ga stylen/föhnen/krullen. Het beschermt mijn haar tegen de hitte van de tools en daarnaast zorgt het ook dat de resultaten langer blijven zitten. Soms hou ik mijn gestylde haar wel drie dagen, zonder het bij te hoeven werken!
  3. Verzorg je haar na het stijlen. Als ik klaar ben met de hitte, neem ik een druppeltje haarolie en die verdeel ik over de puntjes van mijn haar. Zo geef je het haar weer wat glans en hou je het gehydrateerd! Ken je de term droge puntjes? Die voorkom je hiermee!
  4. Zo nu en dan gebruik ik een haarmasker. Dat is een masker die enkele uren in je haar moet blijven zitten, een soort conditioner. Dit brengt vocht terug in je haar en zorgt dat je haar weer heerlijk zacht wordt! 1 keer per week een haarmasker gebruiken is ideaal, het laat je haar er zoveel beter uitziet. Ik breng het masker aan in de avond, doe en knotje in, een handdoek op mijn kussen en ga dan lekker slapen. In de ochtend haal ik het masker eraf, en ik wordt achtergelaten met mooi en gezond haar!

Happy Healthy Hair! ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge