Follow:
Feestjes Vlog

Mystic Garden Festival 2017 VLOG

Mystic garden 2017 vlog thumbnail

Dit is al de derde keer dat ik Mystic Garden bezoek, en volgend jaar ben ik ook weer van plan om te gaan! Mystic Garden is een sprookjesachtig festival aan het water van het Sloterpark. Ik had een early bird ticket gekocht december, en afgelopen zaterdag was de dag eindelijk aangebroken.

Mystic Garden

Vorige zaterdag ging ik voor de derde keer naar Mystic Garden! Toen ik dit festival een paar jaar geleden tegenkwam op Facebook, was ik gelijk verliefd. Ik wist gewoon dat dit mijn festival was, en ik had gelijk. Mystic Garden is precies hoe ik een festival zou willen zien. Het is niet heel commercieel, het is super mooi aangekleed en de muziek is geweldig. Was er een secret stage dit jaar? Ik denk van niet. Maar er was zeker wel ergens een spelletje of boomfluisteraar te vinden. Ook had je super veel leuke kraampjes van o.a. Cats & Co. Er werden stokken met knuffeldieren of gekke teksten uitgedeeld, super leuk in het publiek en handig om je vrienden mee terug te vinden.

Sfeer

De sfeer was zoals elk jaar goed. Er was weinig competitie in het publiek. De muziek was goed en dat maakte de mensen ook blij. Op sommige momenten was het te warm en kon er aan het water gerelaxt worden, want het Sloterpark (de locatie van Mystic Garden) ligt natuurlijk heerlijk aan een plas. Er kwamen ook bootjes langs varen om mee te genieten van de muziek.

Eten en Drinken

Het eten was goed te doen. Er was redelijk wat vegetarisch te vinden, maar ook een hele grote barbecue voor de vleesliefhebber. In de middag at ik een lekker een patatje en in de avond pakte ik nog een super lekkere smoothie mee.

Muntjes

De muntjes waren redelijk duur, je haalde er bijvoorbeeld 5 voor €14. Je stond gelukkig niet heel lang in de rij voor de muntjes, en de biertjes waren lekker. Ik miste wat meer zoete en verkoelende drankjes, maar ik vermaakte me ook met een radler of smirnoff ice.

Muziek

De muziek was zoals elk jaar weer geweldig. Alle stages draaien techno, behalve de Tijdmasjien stage. Het was heerlijk om even bij te komen van alle beukmuziek, en even naar wat sfeermakende muziek te luisteren. Daarnaast was Compound met o.a. ROD mijn favoriete stage.

Mystic Garden

Joran van Pol
Mees Dierdorp
Nakadia
Solee
Spaceandtime
Technasia

Tree House

Anil Aras
Cuartero
Matthias Tanzmann
RIVA STARR
Samuel Deep
Santé
Wouter S.

Terminal One

David Leese
EgbertLIVE
Hollen
Industrialyzer (live)
Luca Agnelli
Mark Reeve
Michel de Hey (official)

Compound

Octual
Dispar Vulgo
Gloom
O/V/R (James Ruskin & Regis)
Rod Malmok
Christian Wünsch

Circus

Alex Niggemann
Edu Imbernon
Florinsz Janvier
Fur Coat
Love over Entropy (live)
Marc Romboy

Tijdmasjien

 
Buur & Buuf
Gino Christiano
Hitmasjien
Huisfissa Soundsystem
Many Møre (Kattekwaad)
Mara Wells
SO YANG
Yves Lassally

Gaan jullie mee volgend jaar? ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge