Follow:
Feestjes Vlog

Thuishaven Zomercircus 2016


Zondag ben ik voor het eerst bij het Thuishaven zomercircus van 2016 geweest! Ik was er vorig jaar al twee keer geweest, en al veel vaker in het wintercircus. Thuishaven is een van mijn favoriete festivals, en vind gelukkig ook bijna elke week plaats. Er zijn zoveel leuke dingen te doen. Je moet er gewoon een keertje heen om te weten hoe leuk het is!

Thuishaven

Bijna elke zondag is er wel weer een editie van Thuishaven, deze gaat alleen door met mooi weer in de zomer. Thuishaven is steeds op dezelfde plek. In de zomer is de mainstage buiten en in de winter is bijna alles overdekt. Elke keer als ik naar Thuishaven ga lijkt het wel weer leuker dan de vorige keer. Het drinken en eten is er ook altijd superlekker en niet eens zo duur. De prijs van een ticket ligt gelukkig ook erg laag (rond de 12 euro) en dat maakt Thuishaven super toegankelijk voor iedereen.

Er draaien altijd super goede Dj’s, en de muziek is dan ook echt heel fijn! Zondag speelde Tom Trago er voor 10 uur lang! Meestal is er ook een caravan waar ze nog andere feestmuziek in draaien, voor de afwisseling. Deze keer was ook bij de photobooth allemaal vrolijke muziek te horen. Daar moest je dan wel langs als je gratis een paar leuke foto’s wilde laten maken.

Er is zoveel te doen op Thuishaven. De mensen zijn er geweldig en iedereen kan zichzelf zijn. Alles is ook super goed georganiseerd! Maar nu hou ik op met schrijven, want ik hoop dat jullie samen met mij een keertje naar Thuishaven willen gaan, zodat jullie het zelf kunnen beleven.

See you soon!♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge