Follow:
Beauty Nagels

Sally Hansen nail treatment review

Ik beet vroeger altijd op mijn nagels, daardoor zijn mijn nagels heel erg zwak geworden. Ze braken steeds af en soms liet het bovenste laagje nagel zelfs los. Ik heb er van alles aan gedaan om dit weer ongedaan te maken, zodat ik wat mooiere vrouwelijke nagels kon laten groeien! Van nagelverharders tot nagel olie, ik heb het allemaal geprobeerd. Niets hielp.

Toen ik op mijn werk veel met water bezig was, heb ik besloten een stevige nagellak te kopen. Hiermee wilde ik zorgen dat mijn nagels niet meer afbraken tijdens het werken. Ik wist dat van nagelverharders mijn nagels heel droog werden, dus dat wilde ik liever niet proberen. Ik had een nagellak nodig die mijn nagels zou verzorgen en sterk zou houden! Toen ik de 7 in 1 Complete care van Sally Hansen zag, wilde ik hem gelijk uitproberen!

De Nagellak van Sally Hansen zou goed moeten zijn om de volgende punten:sally-hansen-complete-care-7-in-1-nagelbehandlung--10008485_B_P

1- Base Coat

2- Top Coat

3- Groei

4- versterken

5- gaatjes opvullen

6- helder maken

7- extra verzorgend

En verschil zou al te zien moeten zijn in 3 dagen! Avocado-olie, zeezout, granaatappel extract & calcium samen gaan daarvoor zorgen!

Review

Ik gebruik de nagellak van Sally Hansen nu al een hele tijd, niet alleen als ik met water werk. De nagellak heeft namelijk al een mooie glans van zichzelf en kan gewoon zonder andere kleur gedragen worden. Mijn nagels zijn ook zeker veel sterker geworden. Ze zien er zoveel beter uit! Ik zou bijna zeggen dat ik nooit op mijn nagels heb gebeten. Ik doe de nagellak om de 2 dagen op mijn nagels, soms laat ik het oude nagellak er nog opzitten of doe ik er meerdere laagjes van op. Hij is te koop voor ongeveer €13,-

De nagellak werk goed als base coat en top coat. Ik zou hem wel meer gebruiken als base coat zodat hij je nagels ook goed kan verzorgen! Als ik een hele dag heb gewerkt zit het er meestal nog helemaal goed, op een paar stukjes na. Op een harde werkdag laat er wel eens wat los.

Ik heb ook heel veel gemerkt aan de groei en kracht van mijn nagels. Mijn nagels werden namelijk niet langer, omdat ze steeds afbraken. Nu mijn nagels sterker zijn geworden, breken ze niet meer zo snel af. Ze hebben de kans om te groeien en om dikker te worden. Ik heb zelfs mijn nagels een aantal keer moeten knippen omdat ze te lang werden! Mijn nagels zijn nu zo sterk, zelfs zonder nagellak op!

Wanneer je de nagellak aanbrengt vult het gelijk alle gaatjes op, dat is helaas alleen als je de nagellak op hebt. Als je de nagellak er afhaalt, zullen de gaatjes er nog wel zitten helaas. Wel zijn mijn nagels een stuk meer helder geworden dan eerst. Ze hebben een lieve roze kleur, en mijn randjes zijn mooi wit.

Naast dat deze nagellak je nagels heel erg versterkt, verzorgt hij je nagels ook eens super goed! Telkens als ik een verhardende nagellak gebruik, werden mijn nagels er op den duur alleen maar slechter van. Er kwamen schilfers op mijn nagels en braken snel af als ik de nagellak niet op had. Bij de nagellak van Sally Hansen is dat gelukkig niet zo! Je nagels zullen super mooi blijven met deze nagellak, zelfs als je hem er weer afhaalt!

De Nail treatment van Sally Hansen krijgt van mij een dikke 10! Ik beveel hem dan ook aan iedereen aan met zwakke nagels, of mensen die gewoon hun nagels goed willen verzorgen. ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge