Follow:
Feestjes Vlog

Buiten Westen Festival 2016


Vorige week heb ik geholpen met opbouwen op Buiten Westen. Het opbouwen ging me helaas niet heel goed af, maar het festival was geweldig. Ik stond op de gastenlijst dus kon zo naar binnen wandelen. Eenmaal binnen hoefden we alleen nog muntjes te halen en onze spullen af te geven, om vervolgens helemaal los te gaan!

Buiten Westen

Ik moet eerlijk zeggen dat ik eigenlijk nog nooit van Buiten Westen gehoord had. Ik had de naam een keertje gezien op Amsterdam Open Air, maar wist niet wat het was. Wat blijkt dat AOA en Buiten Westen bij dezelfde organisatie zitten. De Trailer van Buiten Westen is een beetje gek, je zou hem eens moeten kijken. Maar de trailer past wel bij het festival. Op Buiten Westen was bijvoorbeeld een stage waar je op een kleedje stond, zodat je op blote voeten kon lopen. Eerder was er bij deze stage ook aan yoga gedaan. De muziek van het festival was ook erg zweverig, geen harde techno. Ik heb me overigens wel heel erg vermaakt op dit festival! De tijd ging erg snel voorbij. Het werd al donker en ik was vergeten in de avond te eten, “oh, is het al zo laat?”.

Sfeer

iris huijkman op buiten westen

De sfeer op Buiten Westen was wel veel beter dan op Amsterdam Open Air. Iedereen was super lief tegen elkaar. Ik heb ook heel veel leuke en gezellige mensen ontmoet. Sommige waren zelfs onder de indruk van mijn gastenlijst bandje, terwijl ik alleen maar een slinger heb gemaakt en wat dingen heb moeten tillen. Ik voelde me dan toch een beetje VIP.

Eten & Drinken

Zoals ik al zei was ik de tijd een beetje vergeten en heb ik geen eten kunnen halen. Op het einde waren er alleen nog een paar smoothies over, die ook natuurlijk heel lekker zijn, maar niet dienen als avondeten. Over het eten kan ik dus niet veel zeggen. Ik zag toevallig wel tijdens het opbouwen dat er al verse aardappelen geschild werden voor de frites, yum.

Het drinken tijden het festival was ook niet heel speciaal. Gelukkig was er wel een jillz bar, waar je ook leuke foto’s kon laten maken. Die foto’s komen aan mijn muur te hangen! Ik heb het trouwens met 5 muntjes overleefd deze dag, hoe kan dat?

Muziek

De muziek op Buiten Westen was niet heel hard. Er was wel heel goed op te dansen! Ik kende ook weinig van de Dj’s, maar elke draaide wel techno!

➳ PLEINVREES
&ME
Bas Dobbelaer
Frankey & Sandrino
Illesnoise
Konstantin Sibold
Miss Melera & Olivier Weiter
Oliver Koletzki
➳ NEXT MONDAY’S HANGOVER
Agoria
Jennifer Cardini
Massimiliano Pagliara
Patrice Bäumel & Nuno Dos Santos
Some Chemistry & Jorn Liefdeshuis
Tsepo & Pieter Jansen
➳ CARTEL
Antal
Bambounou
Hunee
Jeremy Underground
Mino Abadier
Tama Sumo
➳ LET
Carlos Valdes
Deniro
Efdemin & Nick Höppner
JP Enfant
Konstantin
Molly
➳ PAARDENKRACHT
Boye
Guy Gravier & Lumière
Melon
Mr Mendel
The Primo Kremlin Discko
Vriendje van Ferry

Vrienden, gaan we volgend jaar weer?♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge