Follow:
Muziek

Top 15: Old Skool techno nummers op SoundCloud!

old Skool techno nummers op SoundCloud

Hello, party people! Het is weer een tijdje geleden dat ik voor het laatst mijn favoriete muziek met jullie heb gedeeld. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de laatste tijd veel old skool techno nummers op SoundCloud luister en daarom deel ik dit vandaag graag met jullie. Stiekem is dit de perfecte muziek voor een (il)legale rave, hihi!

Huh, Soundcloud?

Voorheen deelde ik altijd muziek van Spotify met jullie, maar ondertussen heb ik mijn liefde voor SoundCloud weer helemaal teruggevonden. Ik luisterde vroeger altijd muziek via SoundCloud (dat was toen gratis en ik had als arme tiener geen geld over voor Spotify). SoundCloud heeft een groot voordeel ten opzichte van Spotify: er staan heel veel (illegale) remixen en nummers op. Dit betekent: dat iedereen zijn muziek kan uploaden op SoundCloud en dat maakt het een geweldig platform voor de kleine DJ’s en producers. Daarom deel ik vandaag een paar van mijn favoriete old skool techno nummers op Soundcloud met jullie van zowel bekende als onbekende artiesten.

Vergeet me niet te volgen op SoundCloud om op de hoogte te blijven van de nieuwste old skool muziek!

Let’s go, old skool!

Begrijp me niet verkeerd: Spotify blijft mijn voorkeur hebben! Daarom heb ik ook nog een leuke old skool playlist op Spotify! Ben je meer van de gewone techno, melodische techno of funky techno? Daar heb ik ook een handje van!

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge