Follow:
Feestjes Vlog

HEMtuin Terrastival & lichtshow VLOG

HEMtuin Terrastival terras festival corona 2020

Vanaf afgelopen weekend (26 juni) vieren Mystic Garden en Dockyard de hele zomer lang een terrastival op de Hemkade in Zaandam. Het HEMtuin Terrastival heeft niet alleen een terras, maar ook een dinnershow, een festival museum en een lichtshow. Genoeg plezier dus!

Mijn ervaring

Ik en mijn vriendinnen hebben ervoor gekozen om eerst naar de lichtshow te gaan (om 20.30) en daarna naar het terras (van 21.00 tot 23.00 uur). De lichtshow kostte 12,50 en was enorm leuk! Het voelde net alsof we weer even op een festival waren. Wel vond ik die prijs redelijk hoog voor een lichtshow van 20 minuten. Daarna gingen we naar het terras, maar dat viel tegen. Je mocht maar maximaal 2 uur blijven zitten en het HEMtuin Terrastival zelf was best sfeerloos. De tafeltjes waren simpel en ze hadden alleen tweepersoons tafels, wat betekende dat als je met meer mensen kwam, je niet bij hetzelfde tafeltje kon gaan zitten. Ook was de muziek niet super en liepen er weinig acts langs, dus ik vond het de naam ‘terrastival’ niet helemaal waard: eerder gewoon een terras. De dinnershow konden we van een afstandje zien en die zag er wel leuk uit, een beetje zoals een musical. Echter koste deze show wel een stuk meer dan het terras.

Vergeet niet de vlog van het Thuishaven Terras ook even te checken!

Voor de mensen die graag naar harde techno feestjes gaan, zoals ik, is er eigenlijk helemaal geen (terras)festival. Vinden jullie ook niet dat ze daarop moeten inspelen? Een echt feestje, maar dan met de veilige 1,5 meter afstand. Ik ben benieuwd wie daar het eerste mee zal komen!

Beoordeling HEMtuin terrastival: 6,2

Sfeer: 5Bereikbaarheid: 5
Muziek: 6Aankleding: 9
Kwaliteit eten: 7Menu: 5
Corona veiligheid: 8Duurzaamheid: 5
Acts & activiteiten: 7Prijs: 5

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Festival Lovers - Check hier jouw favoriete festival report!

    […] festivalreporter Iris heeft ook een persoonlijke vlog gemaakt van het HEMtuin Terrastival! Check hem […]

    2 juli 2020 at 15:02
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge