Follow:
Feestjes Vlog

Het Thuishaven Terras VLOG

Thuishaven Terras Thuishaven Terrace Corona Festival Terrastival

De verveling slaat tijdens de Corona-uitbraak hard toe en zo ook bij festival Thuishaven, de plek waar we voorheen wekelijks konden dansen, is nu niet meer wat het was. Gelukkig blijft Thuishaven creatief! Voorheen zagen we al de Drive-Thru, maar nu is de festival locatie verandert in een Thuishaven Terras, om zo toch nog een beetje te kunnen genieten tijdens deze saaie tijden.

Festival op een terras?

De Drive-Thru was leuk, maar niet van lange duur. Toen Thuishaven hoorde dat de horeca weer open mocht, moest ook hun noodplan aangepast worden. Ze toverde de festival locatie om tot een heus Thuishaven Terras. Zo kan je toch nog genieten van je favoriete festival locatie, maar dan op een veilige manier. Van te voren moest je reserveren (en ze hadden ook een paar extra tafels over voor de mensen die niet gereserveerd hadden). Je betaalde dan 5 euro borg per persoon, voor het geval je niet kwam opdagen. Als je te laat kwam, verviel je tafeltje dan ook. Eenmaal daar, mocht je zelf een plekje uitzoeken. Het was zo gek om weer over het terrein te lopen na zo’n lange tijd! Je hoorde muziek, maar ik heb geen dj gezien. Aan tafel kon je met je telefoon eten en drinken bestellen. Je betaalde dan wel 2,25 euro servicekosten per bestelling. Wij hebben er lekker in de middag geluncht, een drankje gedronken, een foto gemaakt in de photobooth en een rondje gewandeld over het terrein. Er zit genoeg ruimte tussen de tafels, dus het is veilig genoeg!

Wat ik wel jammer vond, is dat er geen dj was en ook geen acts. Ik zag op een video dat dit in de avond wel zo was, wat ik een beetje jammer vond. Overdag was het helaas meer terras sfeer, wat ook leuk was! Maar iedereen komt natuurlijk naar het festivalterrein om te ‘feesten’. Dus tip: ga lekker in de avond!

Beoordeling Thuishaven Terras: 7,2

Sfeer: 8Bereikbaarheid: 9
Muziek: 4Aankleding: 9
Kwaliteit eten: 8Menu: 8
Corona veiligheid: 7Duurzaamheid: 8
Acts: 3Prijs: 8

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge