Follow:
Feestjes Vlog

Thuishaven Drive Thru vlog + Mukbang!

Tijdens de corona-uitbraak kwam Thuishaven met een leuk alternatief voor hun festival, ze maakte namelijk een Thuishaven Drive Thru van hun terrein. Je rijdt zo langs de keuken, waar je keuze hebt uit verschillende lekkernijen, onder het genot van een draaiende dj en een aantal acts!

Thuishaven Amusement Parc

De Thuishaven Drive Thru vond voor het eerst plaats op 25 april, maar werd wegens groot succes afgelast. Er waren teveel bezoekers en dat was niet veilig wegens de huidige corona uitbraak. Op 9 mei 2020 probeerde ze het nog een keertje, wat beter verliep, want deze keer kon je kaartjes van te voren kopen. Met dit kaartje had je toegang tot het terrein tijdens een bepaald tijdsvak en kreeg je korting op je bestelling.

De Thuishaven Drive Thru vond plaats op het voormalige terrein van het festival, aan het eind van metro 51 (halte: Isolatorweg). Helaas mochten we deze keer niet met het ov naar het festival komen, maar moesten we met de auto, want dat zijn de voorwaarden van een drive thru. Je rijdt er met je auto doorheen, haalt eten binnen via je raam en rijdt dan weer door. Thuishaven maakte het alleen net een stukje leuker: er was een DJ die plaatjes draaide en zelfs je auto werd gewassen. En ik als festival vlogger moest dit natuurlijk even voor jullie vastleggen, aangezien mijn YouTube kanaal nu ook een beetje stil ligt, helaas. Het was een enorm leuke dag en ik kijk zeker naar de volgende drive thru editie uit (houd de Facebook van Thuishaven in de gaten)!

Beoordeling Thuishaven Drive Thru: 7,4

Sfeer: 10+Bereikbaarheid: 9
Muziek: 4Aankleding: 7
Kwaliteit eten: 8Menu: 7
Corona veiligheid: 9Duurzaamheid: 5
Acts: 7Prijs: 8

Benieuwd hoe Thuishaven er normaal uitziet? Kijk een van mijn vorige vlogs!

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Festival Lovers - Check hier jouw favoriete festival report!

  […] Deze video is afkomstig van hetfeestjevaniris.nl […]

  14 mei 2020 at 15:22
 • Reply Marijke

  Ben je ook al naar het Thuishaven Terras geweest? Gr, Marijke

  9 juni 2020 at 08:13
  • Reply Iris

   Toevallig ga ik er dit weekend heen! Hopelijk komt er de donderdag erna (18/6/20) een blog van online. Liefs, Iris

   9 juni 2020 at 08:48

  Leave a Reply

  CommentLuv badge