Follow:
Feestjes Vlog

De Grote Kleine Clubshow @ De Marktkantine

DMK De Marktkantine De Grote Kleine Clubshow Corona feestje

Afgelopen weekend was de eerste editie van de Grote Kleine Clubshow in De Marktkantine en dit was in een woord: geweldig! Ik heb al meerdere corona-approved feestjes bezocht, maar deze was wel echt de leukste. DMK (De Marktkantine) voelt echt weer als thuis en eenmaal daar dreunde de muziek door mijn lichaam. Wat heb ik dit gemist!

Home sweet home!

Jullie weten misschien dat ik afgelopen half jaar eigenlijk stage had moeten lopen bij De Marktkantine. Helaas kon dit niet meer doorgaan door de uitbraak van het Corona-virus. Alle evenementen werden afgelast en zo kwam ook mijn stage tot een einde (voor de mensen die bezorgt zijn: ik heb wel mijn stage gehaald, omdat ik samen met vele anderen een vervangende opdracht kreeg). Tijdens de semi-lockdown hebben mijn collega’s bij De Marktkantine er alles aan gedaan om het clubgevoel niet kwijt te raken. Vele geweldige livestreams kwamen voorbij, maar het gemis naar de club werd steeds groter. Toen de overheid aangaf dat de horeca en evenementen weer toegestaan waren (met 1,5 meter afstand), handelde De Marktkantine snel. We moesten en zouden zo snel mogelijk elkaar weer zien in de club.

De Grote Kleine Clubshow in De Marktkantine is een show waarbij één DJ de hele avond draait. De show duurt 1,5 uur (per keer), en daarna wordt er gewisseld van groep. In totaal zijn er zijn er vier shows op een avond. De eerste begint om 18:00 en de laatste eindigt om 01:30. Tijdens de show kan je genieten van de heerlijke clubmuziek (elektronisch), onder genot van een drankje, die besteld kan worden via je telefoon (en ook merchandise). De muziek tijdens de clubshow is zo hard als dat we bij De Marktkantine gewend zijn: je voelt het door je hele lichaam. Mensen mogen helaas niet dansen en zitten daarom aan tafels, ver van elkaar af. Dansen vanaf je stoel mag natuurlijk wel! Ik vond de Clubshow leuker dan de ‘twee terrastivals’ die ik ondertussen al bezocht heb en ik zou de show echt iedereen aanraden. En dat zeg ik niet omdat ik er gewerkt heb, maar omdat het gewoon echt heel leuk was!

Beoordeling Grote Kleine Clubshow: 8,6

Sfeer: 10Bereikbaarheid: 7
Muziek: 10 Menu: 8
Corona veiligheid: 9Duurzaamheid: 8
Show: 9 Prijs: 7,5

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge