Follow:
Personal

Nieuws: ik loop stage bij De Marktkantine!

Stage bij De Marktkantine Het feestje van Iris

Dit leuke nieuws hield ik al een tijdje voor jullie geheim, maar nu kan ik het eindelijk vertellen. Ik kan met trots zeggen dat ik sinds deze week stage bij De Marktkantine loop! Vanaf deze week zal ik heel veel leuke dingentjes gaan doen voor deze nachtclub en in dit artikel leg ik het allemaal uit.

Over De Marktkantine

De Marktkantine is de grootste club van Amsterdam en niet zo’n alledaagse billen-schud club. Bij de Marktkantine draaien bijna alleen maar bekende (en opkomende) dj’s, die voornamelijk elektronische muziek en techno draaien. Natuurlijk helemaal mijn straatje! Je hebt avonden met dj’s zoals: Reinier Zonneveld, Nina Kraviz, Joris Voorn, Sven Väth, Carl Cox, Amelie Lens, Chris Liebing, Oliver Koletzki en nog veel meer. Ook hebben ze speciaal georganiseerde feesten op locatie, zoals Straf_Werk, Pleinvrees, Wild As The Moon en de Winterkantine. Maar het meest unieke aan De Marktkantine vind ik, dat iedereen wordt geaccepteerd, hoe gekker, hoe beter!

In De Marktkantine

Wat doe ik daar dan?

Zoals jullie weten, doe ik een media communicatie opleiding op de HvA. Ik zocht daarom voor mijn half jarige stage een plek die volledig bij mij past. En wat past nou beter bij deze festival blogger, dan een creatieve evenementen locatie in Amsterdam waar voornamelijk elektronische muziek gedraaid wordt. Bij mijn stage bij De Marktkantine kan ik al mijn kwaliteiten toepassen in een enorm leuke omgeving. Ik houd tijdens mijn stage de social media van de club bij, brainstorm over nieuwe concepten en maak ook content (bijvoorbeeld tijdens clubavonden). Een super leuke stage, waar ik me helemaal thuis voel!

Mijn stage bij De Marktkantine Het feestje van iris (1)
Op kantoor!

Waar is mijn kantoor?

Nee, ik zit niet midden op de dansvloer van De Marktkantine met m’n computertje op de grond. Naast de locatie zit namelijk club Roxanne, wat eigenlijk ook gewoon bij De Marktkantine hoort tegenwoordig. Daarboven (op de tweede verdieping) zit mijn mooie kantoortje. Vanuit mijn plekje, kan ik de ingang (en de rij) goed in de gaten houden. En het kantoor ziet eruit, zoals alles wat je van De Marktkantine zou verwachten. In totaal zitten we er met 13 man, waarvan slechts 4 dames. Mijn collega’s hier zijn allemaal super creatief en er valt daarom ook veel van ze te leren. Ik kijk heel erg uit naar de komende 5 maanden, en je kan het allemaal in de gaten houden via mijn Instagram Stories (of die van De Marktkantine)

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Roxanne van Grootel

  Wat leuk!! Heel veel plezier daar nog 🦋💗

  8 februari 2020 at 01:38
  • Reply Iris

   Ahh dankjewel, lieverd!

   12 februari 2020 at 15:16

  Leave a Reply

  CommentLuv badge