Follow:
Feestjes Vlog

Sneeuwbal Winterfestival 2020 Review & VLOG

Festival Lovers Sneeuwbal Winterfestival 2020 Utrecht Apres ski Het feestje van iris

Afgelopen zaterdag mocht ik namens Festival Lovers weer een heel leuk festival bezoeken, namelijk het Sneeuwbal Winterfestival. Op dit festival kon je dan ook alles beleven wat met de winter te maken heeft: glühwein, sleeën, aprés-ski, kampvuren en jacuzzi’s.

Sneeuwbal Winterfestival

In het artikel van Festival Lovers ga ik wat dieper in op wat er allemaal te beleven was op het festival. Dus als je benieuwd bent, raad ik je zeker aan om die even te lezen!

Ik baal dat we zo laat aankwamen op het festival, want het was al snel te donker om alle leuke activiteiten te zien en te doen. Normaal maak ik veel van mijn content als ik net binnen kom, maar door de kou ging ik eerst even opwarmen in de techno tent (waar ik de hele dag gestaan heb). De helft van de bezoekers op Sneeuwbal Winterfestival liep rond in foute skipakken, super leuk, maar zelf had ik er geen. De tenten waren ook niet verwarmd, en zelfs met een warme trui had ik het nog best wel koud tijdens het dansen. Ik sprak een aantal mensen die elk jaar naar Sneeuwbal gaan, en het echt geweldig vinden. Zelf ben ik niet zo van de après-ski muziek, daarom stond ik ook alleen maar in de techno tenten. De leeftijd van de bezoekers op Sneeuwbal lag voor mijn gevoel wat hoger en ik voelde me daardoor best jong. Conclusie: een leuk verkleedfeestje om lekker te zuipen, maar kom op tijd en trek je warmste outfit aan!

Beoordeling: 6,3

Sfeer: 9  Locatie: 7
  Muziek: 7  Aankleding: 6
  Activiteiten: 8  Menu: 6
  Drukte/rijen: 5  Duurzaamheid: 5
  Warmte: 4  Prijs: 6

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge