Follow:
Beauty

Haar föhnen zoals de kapper met de One Step dryer!

Revlon One step dryer haar föhn fohnborstel dik round brush ronde borstel het feestje van iris stijlen stylen (1)

Ik word vaak gevraagd hoe ik mijn haar stijl. Dit doe ik echter niet met een stijltang, maar met een föhn. Als je je haar in model föhnt, behoud je zoveel meer volume! Ik deed dit altijd met een normale föhn en een rondborstel, maar sinds vorige week heb ik de One Step dryer. Deze föhnborstel is echt een holy grail!

Revlon One step dryer haar föhn fohnborstel dik round brush ronde borstel het feestje van iris stijlen stylen (1)

Revlon One Step Dryer (dupe)!

De Revlon One Step dryer is al een tijdje heel populair op het internet en dan met name op YouTube. Er zijn 100en filmpjes te vinden over meiden die deze ‘magische’ haardroger uitproberen en er enorm enthousiast over zijn. Voorheen gebruikte ik altijd een föhn en een rondborstel om mijn haar in model te krijgen, maar dat was best moeilijk en vermoeiend. Met deze One Step haardroger gaat het super makkelijk en snel. Ik gebruik overigens niet de haardroger van Revlon, maar een identieke en goedkopere dupe, die net zo goed werkt. Toen ik hem kocht was hij slechts €21,90 en dat terwijl de Revlon €53,99 kost!

Revlon One step dryer haar föhn fohnborstel dik round brush ronde borstel het feestje van iris stijlen stylen (1)
Links: een geföhnde pluk haar. Rechts: mijn haar zonder föhn.

Hoe gebruik je de föhnborstel?

De dupe haardroger heeft helaas geen handvat aan de bovenkant waarmee je het warme gedeelte van de borstel mee vast kan pakken (dit is het enige nadeel van de dupe, want bij de Revlon föhn kan dit wel), dus ik gebruik meestal een hitte handschoentje. Als ik mijn haar föhn met de borstel, zorg ik eerst dat mijn haar voor 80% droog is door het een uurtje op te laten drogen aan de lucht (in die tijd ga ik eten of mijn make-up doen). Ik verdeel mijn haar in lagen en begin met de onderste laag. Ik spray eerst wat hittebescherming in mijn haar en begin daarna met föhnen (deze van Biosilk is echt een aanrader, want het beschermd je haar en houdt het langer in model). Elk plukje die ik klaar heb, draai ik even met mijn hand, en laat ik zo opgerold afkoelen. Zo blijft de krul aan de onderkant langer zitten! Ik doe zo mijn hele hoofd, alleen mijn voorste plukken föhn ik samen naar voren, zodat mijn plukjes mooi naar achter gaan krullen en er meer volume in komt. Als je meer beeldende uitleg nodig hebt, check dan even deze video! Binnen 20 minuten heb ik mijn hele hoofd gedaan en dat terwijl ik mega veel haar heb.

Revlon One step dryer haar föhn fohnborstel dik round brush ronde borstel het feestje van iris stijlen stylen (1)
Ik laat de geföhnde plukken altijd opgerold afkoelen, zo blijft mijn haar langer in model zitten!

Resultaat

Het resultaat is echt geweldig! Mijn haar is normaal best pluizig, maar met deze One Step dryer niet meer. Ik hoef ook geen stijltang meer te gebruiken, want mijn haar is droog en zit perfect in model. Het heeft volume en een soort krul aan de onderkant, en die blijven zitten totdat ik het weer ga wassen! Met een rondborstel en normale föhn was ik bijna 30 minuten bezig en met deze föhn ben ik binnen 20 minuten klaar. Ook mijn armen worden minder moe, omdat het simpelweg minder moeite kost om mijn haar te föhnen. Ik ben helemaal weg van de One Step dyer!

Revlon One step dryer haar föhn fohnborstel dik round brush ronde borstel het feestje van iris stijlen stylen (1)

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge