Follow:
Feestjes

Reinier Zonneveld presents Filth On Acid in de Marktkantine

Reinier Zonneveld 30 november 2019 Marktkantine Filth On Acid All night live

Ik was al een maand naar dit feestje aan het uitkijken. De vorige editie van Reinier Zonneveld All Night Live heb ik helaas moeten missen, maar toen ik hoorde dat deze fenomenale DJ weer een show gaf in de Marktkantine, moest ik er heen! Hoe het was? Dat kan je teruglezen in de blog.

Reinier Zonneveld

Mijn vrienden weten dat ik helemaal gek ben op de muziek van Reinier. Ik heb hem slechts één keer mogen zien draaien, op Amsterdam Open Air 2019. Helaas was het toen heel druk in de tent, waardoor ik het mega benauwd kreeg – en ik was stiekem ook enorm enthousiast. Ik heb toen maar 15 minuutjes van zijn show meegemaakt en daar baalde ik natuurlijk enorm van. Dus toen ik de kans kreeg om Reinier nog een keer te zien, moest ik die natuurlijk nemen. Reinier Zonneveld draait bijna altijd live en heeft de meest uiteenlopende stijl. Hij zal de menigte nooit teleurstellen met zijn geniale tracks. De nummers die hij draait zijn altijd keihard, met een vleugje humor. Dat maakt de muziek van Reinier niet alleen enorm dansbaar, maar ook erg entertainend.

Marktkantine

Vorige keer dat Reinier Zonneveld een Filth On Acid – All Night Live feest gaf in de Marktkantine, was tijdens Amsterdam Dance Event 2019. Het feest was super snel uitverkocht, waardoor veel mensen (waaronder ikzelf) geen kaarten hebben kunnen bemachtigen. Het was logisch, want Reinier heeft het afgelopen jaar zoveel geweldige tracks uitgebracht. Deze man is vaker viral gegaan dit jaar (met opnames van zijn shows), dan elke dj maar kon dromen. Met kriebels in mijn buik ging ik afgelopen weekend naar de Marktkantine, waar ik ook al een jaar niet geweest was. De Marktkantine is en blijft een fijne plek waar creatievelingen zichzelf kunnen uiten. De kleine locatie is fijn, knus en doet me denken aan een oud schoolgebouw. De Marktkantine ligt naast de Centrale Markthallen van Amsterdam, dus je kan vast wel raden waar de locatie zijn naam aan te danken heeft. Bij de Marktkantine wordt iedereen geaccepteerd, zo werd ik bij binnenkomst ontvangen door een drag-queen die mijn kaartje scande en zijn de wc’s bij de Marktkantine unisex.

De show

Toen ik binnenkwam kreeg ik gelijk een flyer, waarmee ik na afloop een cadeautje kon halen bij de merchandise kraam. Gelukkig hebben ze in de Marktkantine kluisjes (waar je met een 2 euromuntje voor betaald), dus daar stopte ik mijn jas en waardevolle spullen in. Daarna kon ik gelijk de zaal in waar Reinier aan het draaien was. Het feest begon al om 22 uur, ik kwam aan om 24 uur en het feest duurde tot 05 uur. Aan het begin, tot een uur of 01 heeft Reinier vooral zijn melodieuze tracks gedraaid. Heerlijk dansbaar, maar niet waarvoor ik kwam. Ik wilde de Reinier zien die ‘Hard Gaan‘ draaide of zelfs zijn nieuwe track ‘Eating Concrete‘. Gelukkig sloeg de toon al snel om. Reinier draaide heel hard en ik heb genoten van de show en de lasers in de Marktkantine. Ik had bijna elk moment het gevoel dat ik de muziek moest opnemen (op video) om later her te beleven. Omdat het een ‘sinterklaas’ editie was, sloot Reinier zelfs af met een Sinterklaaspak aan. In een woord: geweldig! Oh en mijn cadeautje, dat was een ketting met een schepje eraan, waar Filth on Acid in geschreven stond.

Reinier Zonneveld 30 november 2019 Marktkantine Filth On Acid All night live

Filth on Acid

Filth on Acid is het record label van Reinier Zonneveld. In 2016 werd hij nummer 1 op Beatport en bracht hij zijn album ‘Megacity Servant’ uit, die goed werd ontvangen door zijn luisteraars. Daarna besloot Reinier dat het tijd was om zijn eigen label te starten. Het Filth on Acid-label dient als een platform voor de artistieke creaties van Reinier Zonneveld, variërend van acid techno tot melodieuze nummers, van samenwerking met de meest onbekende nieuwe dj’s tot de meest bekende dj’s van dit moment.

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge