Follow:
Feestjes Vlog

Amsterdam Open Air: een zonnige vlog (2019)

Amsterdam Open Air 2019 Main stage Thumpnail Esmee Geel Iris Huijkman vlog

Afgelopen weekend kon je heerlijk dansen in de zon aan de Gaasperplas bij het festival Amsterdam Open Air. Dit festival is misschien wel een van de bekendste festivals van heel Amsterdam en heeft ook allerlei verschillende muziekstijlen, dus er is voor ieder wat wils. AOA doet me een klein beetje denken aan Coachella, omdat het altijd een super mooie aankleding heeft en bezoekers gekleed zijn met de meest uitbundige outfits. Bij Amsterdam Open Air kan je simpelweg niet overdressed zijn.

Amsterdam Open Air (AOA)

Afgelopen zaterdag was de 4e keer dat ik naar Amsterdam Open Air ben geweest. Ik had er enorm veel zin in, omdat ik lekker uitbundig kon zijn met mijn outfit en daar hou ik van. Gewoon lekker dragen wat je wilt, want niemand kijkt je raar aan. Vorig jaar was ik een weekender, maar dat vond ik toch een beetje teveel van het goede. Ik merkte dat het festival steeds meer op een grote modeshow ging lijken, want je bent niks op social media als je niet naar AOA bent geweest. Het is jammer dat het festival dit imago begint te krijgen, want Amsterdam Open Air is een enorm leuke plek om te zijn, mede omdat veel van mijn vrienden er altijd naar toe gaan, maar ook omdat je lekker kan wisselen tussen muziek stijlen. Er traden dit jaar grote namen op, zoals Bizzey en Reinier Zonneveld (mijn favoriete dj). Ik denk alleen wel dat ik volgend jaar een keertje oversla. Er zijn genoeg festivals in datzelfde weekend die ik nog uit zou willen proberen. Desalniettemin was Amsterdam Open Air dit jaar weer super leuk om bij te wonen!

Beoordeling AOA: 8,1

  Sfeer: 7  Locatie: 8
  Muziek: 8  Aankleding: 8,5
  Activiteiten: 9  Menu: 9
  Drukte/rijen: 8  Duurzaamheid: 8,5
Weersverwachting (telt niet mee): 9  Prijs: 7

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge