Follow:
Feestjes

Toroflux: rollende armband – festival gadget!

Toroflux Rollende Armband Festival Gadget Magic flow ring rings ringen

Misschien heb je hem wel eens gezien op festivals: een gekke rollende armband, gemaakt van metaal. Ik heb hem zelf al jaren in huis en kan er geen genoeg van krijgen om hem mee te nemen naar feestjes. Met deze gadget steel ik namelijk altijd de show, omdat er zo lekker mee gedanst kan worden! Je kan de armband ook gemakkelijk doorgeven aan iemand die vlakbij te dansen staan. Benieuwd hoe je de Toroflux gebruikt of tips bij het gebruiken van deze gadget? Lees dan verder!

Toroflux, wat is dat?

Een rollende armband! Wanneer je de Toroflux uit zijn verpakking haalt, is het een een simpel rondje, gemaakt van verschillende ringen, die allemaal met elkaar in verband zijn. Je steekt je arm door dat rondje en laat de Toroflux zijn werk doen. De ringen zullen open klappen en met de zwaartekracht mee gaan rollen over je arm. Stuur hem bijvoorbeeld van je ene arm naar de andere, door je handen vast te pakken en de Toroflux er over heen te laten gaan. Zo kan je de armband ook gemakkelijk aan anderen doorgeven! Zorg wel dat je je duimen niet naar buiten steekt, geen mega grote horloges of mouwen hebt, want dan kan hij nog wel eens vast blijven hangen. Je koopt de Toroflux hier! Wil je nog een leuke gadget leren kennen, probeer de caleidoscoop bril eens?

Inklappen: Als je klaar bent met de Toroflux, kan je hem weer inklappen. Laat hem van je arm afrollen en pak de grote ronde armband vast. Zie de Toroflux als een donut, die je aan beide kanten met platte hand vast houdt. Draai je handen naar elkaar toe, in tegengestelde richting. Alle ringen komen nu weer naast elkaar te liggen en de gadget is weer makkelijk op te bergen!

Hoe neem je de Toroflux mee?

De Toroflux is een super leuke magische flow ring, maar misschien niet altijd even handig om mee te nemen. Mijn ring kwam geleverd in een zakje, dus ik kon hem makkelijk in mijn tas meenemen. Helaas vind niet iedereen dit prettig, past hij niet in elke tas en heeft ook niet iedereen altijd een tas mee. Daarom kwam ik met een tweede oplossing, clip hem vast aan een lusje van je broek met een musketon (zo’n haak met clip). Super handig en iedereen is altijd benieuwd wat jij voor spannends aan je broek hebt hangen.

TIP: Gooi wat water over de Toroflux, zo verkoeld de gadget je arm tijdens het rollen!

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge