Follow:
Feestjes Vlog

Mystic Garden 2019: Favoriete festival vlog!

Mystic Garden Festival 2019 Vlog

Ik ben blij, want afgelopen weekend (15 Juni 2019) was ik op Mystic Garden festival! Mijn favoriete festival, waar ik elk jaar weer voor sta te popelen om heen te gaan. Het Sloterpark wordt omgetoverd tot een sprookjesachtige tuin, waar je kan dansen op heerlijke techno muziek. Je kan op zoek gaan naar de secret stage en allerlei mystieke wezens (acteurs) bewonderen. Wat een heerlijke feestje, waar je weer even terug naartoe kan reizen met het kijken van mijn vlog!

Mystic Garden Festival 2019

Als er 1 festival zou zijn, die ik aan iedereen aanraad, zou dat Mystic Garden zijn. Dit geweldige festival treed helemaal in zijn rol, want het hele park is versierd. Geen boom is kaal. Je betreed gewoon een hele andere wereld, wanneer je binnenkomt op dit technofeestje. En omdat het festival zo goed geregeld is en alles zo goed in elkaar zit, is de sfeer ook echt geweldig. Iedereen die op dit festival komt, hoort bij de grote familie van ‘garden dancers’, zoals Mystic Garden haar bezoekers noemt. Ondanks de vele regen die de dagen voor het festival naar beneden was gevallen, zag het Sloterpark er weer tip-top uit! Er was veel hout neergelegd, zodat de bezoekers niet in de modder hoefde te dansen. Er was een secret stage te vinden en je kon acteurs verkleed als mystieke wezens bewonderen op het terrein. De organisatie van Mystic Garden lijkt overal goed over nagedacht te hebben, want op het festival is genoeg te doen!

Beoordeling Mystic Garden 2019: 8,65

  Sfeer: 9  Locatie: 9
  Muziek: 8,5  Aankleding: 10
  Activiteiten: 9  Menu: 7,5
  Drukte/rijen: 9  Duurzaamheid: 8,5
Weersverwachting: 8  Prijs: 8

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Jane

  Waar heb je dat leuke zwarte tasje gekocht die je om hebt in je vlog 😍

  20 juni 2019 at 17:01
 • Reply Mystic Garden wil je niet meer missen! - Festival Lovers

  […] (Iris) denk niet dat er een festival is, die mij meer kan betoveren met de aankleding van het terrein, […]

  21 juni 2019 at 08:47
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge