Follow:
Muziek

Beste techno tracks voor een lockdown party!

podcasts techno nummers

Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn favoriete techno tracks op een rijtje heb gezet voor jullie. Ik luister tijdens de quarantaine enorm veel muziek en daarom kon ik mijn lijstje flink aanvullen. Geen festivalseizoen in 2020? Dan moeten we er thuis maar een feestje van maken!


Met lockdown party bedoel ik natuurlijk een 1-persoons feestje. Stay Safe! ♥


Super leuk dat je deze blog hebt aangeklikt, wat nog leuker zou zijn is als je even mijn account op Spotify gaat volgen. Ik update dagelijks mijn afspeellijsten. Als je veel van techno houdt, zijn dit mijn aanraders: de Keiharde Techno playlist, de 90’s Teknoo playlist (NIEUW), de Workout playlist, de Funky Techno playlist en de Afterparty playlist!


Favoriete techno tracks 2020!

Deze lijst bevat mijn persoonlijke favoriete techno nummers. Vind jij dat er een liedje mist, laat het weten in de reacties! Via Instagram konden jullie je favoriete nummers aan mij doorgeven, ik heb er heel wat beluisterd en een selectie gemaakt. Veel van jullie nummers zijn in mijn afspeellijsten beland! Heel erg bedankt voor het insturen: Anibal, Asanki, Bas, Bram, Bodine, Diede, Eef, Esther, Gillian, Hein, Jade, Jesse, Joël, Julie, Jus, Kasper, Lisa, Lotte, Luca, Luka, Lucas, Marcus, Matty, Niels, Nora, Patrick, Paul, Quinty, Remco, Resul, Roy, Ruben, Saar, Steven, Stephanie, Stijn, Syb, Tom, Tommie, Wouter en Yorick! (Mis ik jou? let me know!)


Ik hoop dat jullie hebben genoten van deze nummers. Volg me gelijk ook even op Spotify, daar update ik dagelijks mijn afspeellijsten. Als je veel van techno houdt, zijn dit mijn aanraders: de Keiharde Techno playlist, de 90’s Teknoo playlist (NIEUW), de Workout playlist, de Funky Techno playlist en de Afterparty playlist!

podcasts

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Eef

  Mooi kijkster, Let there be dark van Beico mist! Zo’n lekker nummer.

  30 april 2020 at 23:04
  • Reply Iris

   Ahh thanks! Gelijk even toegevoegd aan m’n Keiharde Techno playlist! 💕

   1 mei 2020 at 06:59

  Leave a Reply

  CommentLuv badge