Follow:
Feestjes

Koningsdag 2020: de livestreams van Woningsdag!

Koningsdag 2020 Woningsdag Balkoningsdag livestream spelletjes Loveland De Marktkantine Straf_werk Kingsland Supersized Kingsday

Morgen (27 april) zou het eigenlijk Koningsdag 2020 moeten zijn, helaas gaat dit vanwege de huidige corona-uitbraak niet door. Toch zijn veel mensen wel in voor een goed feestje en daarom geef ik jullie wat leuke alternatieven! Om toch veilig ‘Woningsdag’ te kunnen vieren.


Koningsnacht livestreams

De Marktkantine

26 april 2020, 21:00 – 22:30. Luid je Koningsdag in met deze koningsnacht livestream van De Marktkantine. Resident Olivier Weiter draait voor een lege zaal, met bijbehorende lichtshow. Tune in vanaf Facebook en geniet van de muziek.

SLAM!

26 april 2020, 18:00 – 22:00. Bij radiostation SLAM! houdt het feestje niet op, ook niet tijdens de semi-lockdown. Ga los met La Fuente, Mr. Belt & Wezol, Bassjackers en Nicky Romero vanuit je woonkamer. De livestream is o.a. te vinden op Facebook en YouTube!


Koningsdag 2020 livestreams

Loveland Kingsday livestream

27 april 2020, 15:00 – 22:00. Loveland viert al sinds 1995 feestjes tijdens de verjaardag van de koning(in), maar helaas kan dit jaar niet doorgaan. Geniet van je favoriete techno DJ’s: Joris Voorn, Secret Cinema, Prunk b2b Chris Stussy, Miss Melera, Joey Daniel, VNTM en Lövestad. Tune in via Facebook of Youtube.

Straf_werk livestream

27 april 2020, 16:00 – 19:00. Geen Straf_werk koningsdag festival in De Marktkantine? Dan maar een livestream vanuit het Koninklijk Instituut voor de Tropen met Franky Rizardo, TOMAN en Van Anh. Trommel je vrienden op voor een videoparty en gaan. De livestream kan je bijwonen via Facebook!

Balkoningsdag

27 april 2020, 12:00 – 22:00. Gezamenlijk feest vieren, van een veilige afstand? Het kan! De regels van Balkoningsdag zijn simpel: versier je tuin/balkon/raam in het oranje, zet de livestream aan en proost om 13:00 gezamelijk op de 53ste verjaardag van de koning. De line-up en livestream zijn te vinden op Facebook.

538 Koningsdag 2020 = Thuis feesten

27 april 2020, 15:00 – 18:00. Geniet samen met 538 van de meest bekende artiesten, zoals: Alicia Keys, Kriss Kross Amsterdam, Snollebollekes en Tiësto. De volledige line up vind je hier, en de uitzending gebeurt op o.a. de radio, SBS6 en Youtube.

Kingsland Koningsdag Bus

27 april 2020, 11:00 – 20:00. Als jij niet naar Kingsland kunt komen, komt Kingsland naar jou! Vier de verjaardag van onze majesteit veilig vanaf jouw eigen balkon, dakterras, of tuin, samen met grote artiesten die optreden op de rijdende Kingsland DJ bus. Op 27 april rijdt deze truck naar Amsterdam, Groningen, Rotterdam en Tilburg. Via de speciale livestream kun je meekijken, zodat je niks van dit nationale feest hoeft te missen.

Supersized Kingsday

27 april, 12:00 – 21:00. Deze 9-uur durende livestream van Kingsday Festival is perfect voor alle hardstyle liefhebbers! Niemand minder dan koningen B-Front, DJ Jantje, E-Force, Panic, Partyraiser, The Pitcher, Zany en Spitnoise trekken hun gekste oranje outfit aan achter de decks om hun beats door jouw huiskamer te pompen. De livestream is te volgen via Facebook.


Spelletje spelen op Koningsdag 2020?

‘Doe Nederland’ heeft een spelletje ontwikkeld speciaal voor tijdens Koningsdag 2020: de Crazy Woningsdag spelen. Voor 15 euro kun jij met je team op 27 april 2020 allemaal kleine opdrachten uitvoeren, tegen andere teams in Nederland. De winnaars krijgen een waardebon voor een Escape Room! Het spelletje begint om 14:00 uur en eindigt om 16:00. Tijdens het spel krijg je steeds een opdracht, waar je vervolgens 10 minuten voor hebt om te voltooien. Instructies voor het aanmelden, vind je hier (aanmelden kan tot 27 april 12:00).

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge