Follow:
Lifestyle

Nooit meer een kater met: Kater Killers!

nooit meer een kater killers alka seltzer

Je kent het wel, dit weekend heb je een feestje gehad wat gevolgd wordt door een vreselijke kater. De kater is zo erg dat je spijt krijgt van het feestje. Heel jammer is dat, gelukkig heb ik hier een oplossing voor: Kater Killers. Hiermee kan ik genieten van mijn feestje en ben ik de dag daarna nog het zonnetje in huis.

Alka seltzer kater killer alcohol

Kater Killers dus.

Wanneer je thuiskomt van het stappen, gooi je twee bruistabletten in een glas water. Deze magische Kater Killers lossen op, en jij gooit het goedje naar binnen. Daarna kan je lekker gaan slapen. Wanneer je genoeg slaap hebt gehad en weer wakker wordt, zal je merken: geen hoofdpijn! Je voelt je prima, alleen wat licht in je hoofd. Dat kan verholpen worden met een stevig ontbijt en een groot glas water! Al eerder legde ik uit hoe je het snelst van een kater af komt, maar dit onderwerp had meer aandacht nodig. Nooit meer een kater met deze killers!

Alka seltzer kater killer alcohol ingrediënten

Hoe werkt dat dan?

Kater Killer zorgt ervoor dat de vochtbalans in jouw lichaam versneld wordt hersteld.  In een kater-killer zitten vloeistoffen, suikers en zouten die er voor zorgen dat je lichaam het vocht beter opneemt, dan wanneer je water alleen drinkt. Bovendien heeft het merk Kater Killer een frisse citroen-limoensmaak en bevat het de dagelijks aanbevolen hoeveelheid vitamine C dat bijdraagt tot de vermindering van vermoeidheid. Of het gezond is, is nog niet helemaal duidelijk. Ga daarom niet elke dag heel veel drinken en kater killers slikken. 1 op zijn tijd is prima!

Waar koop ik het?

Je hebt 2 merken: Kater Killers en Alka Seltzer. Alka Seltzer is een soort aspirine in de vorm van een bruistablet, die al heel lang op de markt is en bevat geen vitamine C. Het merk Kater Killers zelf heeft wel vitamine C en smaakt een tikkeltje beter, wel kost dit merk ook iets meer. Het merk kater killers is bovendien niet overal te koop, terwijl Alka Seltzer bij meeste drogisterijen en apotheken te koop zijn. Voor 1 bakje met 20 killers betaal je iets meer dan 5 euro. Je neemt wel twee kater killers tegelijk, dus er zitten 10 porties in. Dat betekent dat je voor 1 katervrij dagje 50 cent moet betalen, als dat de moeite niet waard is, weet ik het ook niet meer!

Ik heb gelukkig nooit meer een kater met deze kater killers, en jij? ♥

 

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Monica

  Why would you use regular Alka Seltzer when they make one specially for hangover cure?
  It’s called Alka Seltzer Morning Relief

  17 maart 2020 at 00:23
  • Reply Iris

   Hi Monica, I don’t think that this is being sold in the Netherlands. I’m sure they both work as good! 😀

   17 maart 2020 at 10:07

  Leave a Reply

  CommentLuv badge