Follow:
Beauty Review

Hoe ‘Lush: Angels on bare skin’ mijn huid verbeterde!

Lush angels on bare skin face wash (1)

Ik las super veel goede reviews over een reiniger van Lush, namelijk: Angels on bare skin. Deze reiniger is gemaakt van natuurlijke ingrediënten die ervoor zorgen dat je huid glad wordt, roodheid vermindert en de conditie van je huid verbeterd.

Lush angels on bare skin face wash (7)Dit zegt Lush over de verse gezichtsreiniger:

” De gemalen amandelen in Angels veranderen als je het met water vermengt in verzachtende amandelmelk. Dit wordt wereldwijd gebruikt als middel om de huid te verhelderen en haar licht aan te spannen. We vermengen het met kaolin, een zachte kleisoort die vuil absorbeert en zacht reinigt. De plantaardige glycerine voedt en verzacht je huid. De mix essentiële oliën die we hieraan toevoegen staan allemaal bekend om hun balancerende en aanspannende effect op de huid. Als laatste sprenkelen we gedroogde lavendelbloemetjes over deze schitterende mix, dat is alles!”

 

Review

De reiniger zit in een potje, die je gewoon in je badkamer kan bewaren. Voordat ik ‘Angels on bare skin’ gebruik, haal ik eerst mijn make-up eraf met een reinigingsdoekje. Het product van Lush zelf ziet eruit als een droge brok klei, niet heel aantrekkelijk dus. Van die klei haal je een brokje ter grote van een erwt af en meng je deze met water. Ik voeg meestal maar enkele druppels water aan het stukje reiniger toe. Met mijn vinger druk ik het water in de reiniger, totdat het een papje wordt. Het papje is niet helemaal egaal, er zitten brokjes in en stukjes gemalen amandel. Dan smeer ik het goedje op mijn huid. Het werkt niet heel fijn, want er vallen veel brokjes vanaf. De reiniger ruikt ook best apart, naar lavendel. Als ik de reiniger goed op mijn huid heb ingewreven, laat ik het nog zo’n 30 seconden zitten, voordat ik het eraf spoel met warm water. Wanneer het product volledig van mijn gezicht af is, gooi ik nog wat koud water in mijn gezicht, om mijn poriën weer te sluiten.

Als je het product voor het eerst gebruikt merk je gelijk al dat je huid lichtelijk wordt gescrubd, want je huid voelt super glad en zacht aan. Ook blijft er een soort voedend laagje van de reiniger op je huid liggen, die zorgen dat je ook nog na het gebruik van de reiniger kan genieten. Na ongeveer 2 weken van het gebruik van de reiniger merk ik dat de roodheid in mijn huid sterk verminderd is. Mijn huid is erg egaal geworden en daar ben ik heel erg blij mee. Puistjes zijn ook wat minder geworden, maar nog niet helemaal verdwenen, maar dat komt misschien door al dat slechte sinterklaas voedsel. De reiniger is ook makkelijk onder de douche te gebruiken. Ik smeer het dan ook op andere delen van mijn lichaam, waar mijn huid wat problematisch kan zijn, zoals mijn borst en rug. Op die plekken is mijn huid ook erg gekalmeerd.

 

Conclusie

Ik raad ‘Lush: Angels on bare skin’ zeker aan! Het is een reiniger die echt een verandering in je huid maakt en dat heb ik nog niet eerder met een reiniger ervaren! Omdat het een klei is, werkt het wel heel anders dan een normale reiniger, maar daar wen je snel aan. ‘Angels on bare skin’ geeft me ook meer het gevoel dat ik iets goed op mijn huid smeer, in plaats van al die chemische producten en cosmetica. De reiniger is iets duurder (€9,95 voor 100 gram) dan de normale drogisterij producten, maar nog steeds erg betaalbaar. Ik denk dat als je last hebt van Acne, je met deze reiniger een heel eind kan komen in het opklaren van je huid. Ik blijf deze reiniger zeker een tijdje gebruiken!

Ik heb zelf een hele vette huid, meer weten over mijn skin-care routine? Klik dan HIER!

before after lush angels on bare skin

Heb jij de ‘Angels on bare skin’ al eens geprobeerd? ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge