Follow:
Personal

Mijn blog bestaat twee jaar!

2 jaar het feestje van Iris Iris huijkman blog

Twee jaar geleden schreef ik het eerste artikel op mijn blog. In de tussentijd heb ik heel wat geleerd en ben ik al-zeg-ik-het-zelf veel beter geworden in het bloggen. Ik ben super trots op mijn werk en ben zeker niet van plan om te stoppen! In dit artikel geef ik nog wat feitjes van het afgelopen jaar.

Terugblik

Ik heb mijn blog nu twee jaar en durf mezelf sinds kort nu eindelijk een ‘blogger’ te noemen. Voorheen vond ik mezelf die titel nog niet echt waardig. Iedereen kon zomaar een site maken op WordPress en daar stukjes op schrijven, dat maakt je nog geen echte blogger. Een echte blogger heeft lezers, heeft een doel, heeft dingen bereikt. Na 2 jaar hard werken kan ik met trots zeggen dat mijn blog eindelijk de goede kant op gaat. Ik ben erg trots op mezelf, ook al ben ik er nog lang niet. Met babystapjes wordt mijn blog steeds populairder. Het gaat niet snel, maar dat maakt niet uit, ik heb geen haast. Ik schrijf omdat ik dat leuk vind! Ik schreef al dingetjes op vanaf de dag dat ik heb leren schrijven. Toen waren het misschien zinnetjes als “Van maMma mag iK niet kOmpjuteren, nU ben ik bOOS”, maar ik heb er altijd al plezier in gehad om mijn gedachtes op te schrijven. Tientallen oude dagboekjes liggen in mijn kast, waarin ik onder meer de liefde verklaar aan mijn crush van de basisschool. Ik ben altijd een schrijver geweest, en zal dat wil ik ook graag zo volhouden, nu als blogger!

Ik hoop dat jullie allemaal veel plezier hebben gehad en zullen gaan hebben in het lezen van mijn berichten! Jullie zijn mijn echte steun! Zonder jullie was ik nooit zo gemotiveerd geweest om door te gaan met schrijven. Ik vind het gewoon super leuk om te zien, hoe er elke maand weer meer lezers bij komen en hoeveel positieve reacties ik krijg van mensen die ik tegenkom. Laatst had ik op een festival mijn eerste ‘fan’ en kwam een oude vriend van mij me vertellen dat hij elke keer trouw mijn blog leest. Het maakt me zo gelukkig dat ik jullie kan amuseren met mijn berichten en hoop dat dat nog lang zo mag blijven! So much love ♥

Cijfers

Mijn meest bekeken bericht: Level 10 Life

Mijn minst bekeken bericht: Mystic Winter Garden Vlog

Mijn persoonlijke favoriete bericht: DIY Jenga Drankspel

Meeste bezoekers in een maand: 3.500

Gemiddeld aantal bezoekers per dag: 110

Meest gunstige maand: Januari

Wat zouden jullie nog willen zien op mijn blog? ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge