Follow:
Feestjes Vlog

Mystic winter garden vlog

mystic winter garden vlog


Mystic Garden gaf een feestje in de winter! De magische tuin van het Sloterpark werd verplaatst naar het overdekte circusterrein van Thuishaven. Ik vlogde mijn dag bij Mystic Winter Garden! Hieronder zie je de line-up en de beoordeling van het feestje! Sinds kort ben ik ook officieel reporter bij Festival Lovers! Lees daar ook mijn artikel over Mystic Winter Garden!

Sfeer: 7

De sfeer was redelijk goed! Het was door het koude weer wel een beetje kil. Mensen rende langs elkaar in de regen. Ook liep er erg veel bewaking rond.

Locatie: 5

De thuishaven locatie was afgehuurd. Als je vaak bij Thuishaven komt (zoals mij) is er dus niks nieuws. Thuishaven heeft meer een circus uitstraling, dan een mystieke tuin uitstraling.

Muziek: 8

De muziek op Mystic Winter Garden was super! 1 tent was redelijk rustig! Ik genoot vooral van Juan Sanchez. Maar had net wat meer bekende dj’s verwacht, zoals op het echte Mystic festival. De Tijdmasjien stage met sfeermakende hitjes was erg fijn, om even te ontsnappen aan de drukke techno.

Mystic Garden

Terminal one / Compound Treehouse
Gabriel Ananda
Arjuna Schiks
Oliver Schories
Mees Dierdorp
Marc Holstege
Formel
Markantonio
Juan Sanchez
Joran van Pol
Dispar Vulgo
JSPR
Daniel Spanjaard – NL

ANOTR
Wouter S.
KlangKuenstler
Relativ
TOMAN
Jacket

Aankleding: 5,5

Zoals ik al zei: de locatie was van Thuishaven. Mystic zelf had er weinig aan veranderd, behalve wat bordjes opgehangen.

Activiteiten: 6,5

Er waren weinig acts, zoals wel op het echte Mystic festival was. Wel kon je leuk in de photobooth of ballonnen blazen, maar dit hoorde ook bij de Thuishaven locatie.

Menu: 7,5

Het menu van thuishaven werd gebruikt. Wat echt geweldig is! Veel vega, veel keuze uit drankjes. Maar niet zo origineel dus, als je al vaak naar Thuishaven gaat.

Wachtrijen: 6

De wachtrijen waren redelijk te doen bij Mystic Winter Garden. Bij binnenkomst en kluisjes een grote rij. Maar wc’s vielen mee en de bar ook!

Prijs kaartje: 6,5

Een kaartje voor de Mystic Winter Garden was 10 euro meer dan die van Thuishaven. En omdat alleen de Dj’s anders waren, vond ik dat niet echt waard. Liever het Mystic Garden zomer festival (wat echt mijn favo festival is)

Totaalcijfer Mystic Winter Garden: 6,5

 

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge