Follow:
Beauty Review

Sleek Matte Me liquid lipstick – review 

Sleek makeUP 'Say the magic word' Matte me lip collection - velvet slipper - birthay suit - rioja red - old hollywood

Al tijden is de Matte Me liquid lipstick van Sleek mijn go-to! De kleur birthday suit zit altijd in mijn zak, maar nu wilde ik ook wel eens andere kleuren uitproberen. Ik kocht de ‘Say the Magic Word’ Collectie, waarin naast Birthday Suit nog drie andere kleuren zitten!

Sleek 'Say The Magic Word' Matte me collection

Say The Magic Word 

In de ‘Say The Magic Word’ collectie van €14,95 zitten 4 mini liquid lipsticks van het merk Sleek. Wanneer je de tinten los wilt aankopen, heb je keuze uit wel twaalf kleuren. Per stuk kosten de liquid lipsticks dan €7,00. De lipsticks uit de collectie die ik heb gekocht, bevatten elk 3 ml, de grotere versies bevatten twee keer zoveel: 6 ml. In de collectie zitten de kleuren: Velvet Slipper, Birthday Suit, Rioja Red en Old Hollywood. 2 rode kleuren, 1 paarse kleur en 1 nude kleurtje.

Sleek swatches 'say the magic word' Velvet slipper - birthday suit - rioja red - old hollywood Collage

Swatches

Alle 4 de liquid lipsticks drogen super snel op en hebben een erg matte finish. Met een standaard lipgloss applicator breng je de matte lipstick aan. Eerst zijn de lipsticks nog vloeibaar en glanzend en na ongeveer 1 minuut drogen ze op en worden ze mooi mat. De kleuren geven na het opdrogen ook helemaal niet af!

Velvet Slipper ↑

Nu ik deze foto terug bekijk, zie ik dat de twee donkerste kleuren een beetje vlekkerig waren. In het echt zag je dat veel minder. De kleur is een donkere paars. Ik zou heb in het dagelijks leven niet dragen, ook al zou ik dat wel super graag willen. Ik vind de kleur geweldig! Bij een stoere rock outfit zou dit kleurtje zeker goed staan.

Birthday Suit - Sleek Matte Me

Birthday Suit ↑

Dit was het kleurtje waar ik het in mijn lente favorieten over had. Dit is nu de tweede keer dat ik deze kleur in huis heb gehaald, want vorig jaar in augustus stond hij ook al tussen mijn favorieten. Ik vind het echt zo’n typisch Kylie Jenner kleurtje. Een nude matte lipstick met een roze ondertoon. Ik draag deze kleur dan ook bijna elke dag!

Rioja Red ↑

Op dit kleurtje werd mijn vriend helemaal verliefd toen ik hem op deed. Het is een super felle rode kleur. Perfect voor een chique avondje uit, of om een saaie outfit een beetje op te fleuren. Ik zie dat ik hem op de foto niet heel goed heb aangebracht, oepsie! Ik zou hem zeker niet elke dag durven te dragen.

Old Hollywood ↑

Last but not least: Old Hollywood. Deze super donker rode lippenstift ziet er misschien op de foto wat vlekkerig uit, maar in het echt is hij dat veel minder. Deze donkerrood is perfect voor een chique feestje, of bij een simpele make-up look. Het valt me wel op dat deze kleur mijn huid wat bleker laat lijken.

Sleek Matte me 'say the magic word' Velvet slipper - birthday suit - rioja red - old hollywood Collage

Conclusie

Ik ben echt verliefd op deze kleuren van Sleek! Wel vind ik het jammer dat de twee donkerste kleuren (Velvet Slipper & Old Hollywood) er zo vlekkerig uitzien op de foto. Alle lipsticks zijn kiss-proof, dat betekent dat ik mijn vriendje gewoon een kus kon geven, zonder dat zijn lippen ook rood werden. De lipsticks kunnen wat slechter tegen drinken, en vagen dan een beetje van je lippen weg. Tijdens het eten houden ze het goed vol, tenzij het eten vettig of nat is. Mijn persoonlijke favoriet blijft Birthday suit! Het enige nadeel aan de lipsticks is dat, als je ze wilt verwijderen, er iets meer nodig is dan een beetje water met zeep om ze weg te halen. Een make-up remover van oliebasis doet het werk voor je, maar dat heb ik niet altijd in mijn tas zitten..

Ik kocht Birthday Suit voor de eerste keer bij de Boozyshop, waar ik ook een review van heb! De collectie kocht ik bij de D.I.O. in Aalsmeer Oost, maar heb ik nog niet eerder in een andere winkel zien liggen.

Welke kleur is jouw favoriet? ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge