Follow:
Favorites

Lente Favorieten!

Lente favorieten bloesem

Gelukkig is het afgelopen maandag eindelijk lente geworden! Ik werd het grauwe weer echt zat. Omdat ik ben gestopt met mijn maandelijkse favorieten, begin ik vanaf nu met mijn favorieten van elk seizoen. Welke producten en dingen moet je voor deze lente in huis hebben?

BeautySleek matte me birthday suit

Sleek Matte Me, liquid lipstick in Birthday Suit – Als je deze kleur nog niet hebt, haal hem dan nu in huis! De goedkope dupe voor dè Kylie Jenner kleur. Deze matte liquid lipstick is kiss-proof en blijft super lang zitten. Het kleurtje is ook precies goed voor de lente.

Bb-cream – Vergeet niet dat de zon ook langzaam weer doorbreekt in de lente. Met een dikke laag foundation worden we natuurlijk nooit bruiner. Ik stap over naar de Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector voor Combination to Oily Skin. Deze bb-cream dekt heel goed en zorgt dat mijn vette huid goed verzorgt wordt.

Sleek Solstice highlighter palette – Vorig jaar kocht ik deze highlighter voor mijn beste vriendin, waarna ik hem zelf ook gelijk heb aangeschaft. De highlighters zijn super gepigmenteerd en heel fel. Zeker de kleur Hemisphere past bij dit seizoen.

Muziek

Op mijn Soundcloud hou ik het hele jaar leuke muziekjes bij.

 journal pagine celebrity crush wild daze dagboek idoolDingen

Camera – Misschien wisten jullie dit al, maar ik heb echt een camera verslaving. Ik heb inmiddels 3 digitale camera’s, 1 polaroid en 1 analoge camera. Ik zit erover na te denken om er nog een paar wegwerp camera’s bij te kopen voor deze mooie tijd van het jaar.

Geurkaarsen – De wintergeuren mogen weer opgeborgen worden en de fris & fruitige lentegeuren komen weer tevoorschijn. Ik kies voor geuren als: Framboos, Lavendel, Rozen en Zeezout.

Journal – Heerlijk met je dagboekje in het lentezonnetje zitten. Terwijl de vogeltjes fluiten, schrijf jij je gedachten op. Je hoeft niks meer te vergeten, en hebt weer even wat tijd voor jezelf! Weet je nog niet hoe? Maak hier een agenda bullet journal of hier een echt dagboek journal!

Pull and Bear jurkje chokerhals zwartKleding

Chokerhals – Een shirt waar al een choker aan zit is super makkelijk. Je hoeft je geen zorgen meer te maken om een bijpassend sieraad voor je shirtje, want deze zit er toch al aan vast. Ik heb zelf 1 jurkje waar zo’n hals aan zit en 2 shirts!

Zara Jas van Iris HuijkmanPanty’s – Het is helaas nog te koud om met blote benen rond te lopen. Toch kocht ik door het mooie weer alvast allemaal zomerkleren. Niet getreurd: Met een paar mooie panty’s of high knee sokken kun je deze outfit nu ook al rocken.

Lentejas – De winterjassen mogen van mij de kast weer in. Die zware jas de hele tijd overal mee naar toe sjouwen, is niet echt mijn ding. Doe mij maar een lekker lichte jas: een duster coat, denim jacket of fake fur coat!

Eten/drinken

Water met citroen – Ons zomer lichaam wordt klaargemaakt, daarom is het belangrijk weer genoeg water te drinken. Ik neem het liefst water met een schijfje citroen er in. Citroen werkt reinigend en helpt met de spijtvertering!

Eiwitshakes – Wanneer je hard aan het sporten ben, zijn eiwitten heel belangrijk voor je lichaam. Eiwitten zorgen voor spieropbouw, waardoor je harde werk niet verloren gaat. Niet iedereen (zeker vegetariërs niet) krijgt genoeg eiwitten binnen door zijn voeding, daarom is een eiwitshake de ultieme oplossing. Ik heb er een met bananen smaak, en jij?

Walnoten – Een handje walnoten per dag zorgt niet alleen voor je juiste vitamines, maar helpt ook met het aanmaken van serotonine. Serotonine is een stofje in je hersenen, waar je blij van wordt. Dit stofje maak je ook in grote mate aan als je XTC gebruikt, maar nee walnoten zijn geen drugs!

Personen

Brookelle McKenziebrookelle mckenzie – Volg haar op instagram voor alvast de mooiste make-up looks van het seizoen! Festivals make-up tot een full face of Glam!

MerakiLabbe – Mijn art-crush. Deze kunstenares maakt super mooie kunstwerkjes over het vrouwelijk lichaam, de natuur en nog veel meer. Perfect om even naar te kijken in de Lente.

Mama  – Vergeet niet dat het 14 mei Moederdag is! Jouw moeder verdient in dit seizoen wat extra aandacht. Een keer het huis opruimen of een bosje bloemen langsbrengen zal ze vast niet erg vinden.

Places to be

Paasweekend – In het paasweekend zijn twee festivals die niet te missen zijn: Awakenings bestaat namelijk 20 jaar, en DGTL viert zoals vorig jaar weer een feestje op de NDSM-werf. Niks doen is dat weekend geen optie.

Het bos – Vergeet niet dat het bos/park ook in geur en kleur aan het bloeien is dit seizoen. De Japanse Bloesems in het Amsterdamse bos zullen ook snel weer beginnen met bloeien. Heel leuk om een kijkje te nemen, of een fotoshoot te houden? Vergeet niet dat het hooikoorts seizoen ook is begonnen.

909 – Aan het einde van de lente is het festival 909 weer in het Amsterdamse bos! Vorig jaar was het super lekker weer en de muziek was geweldig. Dit jaar ga ik zeker weer!

Niet vergeten: de lente is het seizoen van de liefde! ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge